Vóór 13.00 besteld, in 1 werkdag bezorgd!
Levering door héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9+
Bereken direct uw prijs
Bent u een hovenier? Bekijk dan hier uw mogelijkheden

Wat moet ik doen als het afleveradres moeilijk bereikbaar is?

De chauffeur probeert altijd uw graszoden af te leveren op de gewenste locatie. De bezorging gebeurt doorgaans met een grote vrachtauto (oplegger 18 m1), in steden is dit vaak een bakwagen (11 m1). Als er in uw straat moeilijk te navigeren is met een grote vrachtauto, vragen we u dit van tevoren aan te geven via het opmerkingenveld voor de transporteur, telefonisch of per email aan ons kenbaar te maken.

Vanwege risico om vast te komen te zitten zullen onze transporteurs meestal niet over onverharde wegen rijden. In zeer uitzonderlijke gevallen, wanneer de transporteur niet bij u voor de deur kan komen, zal hij uw levering zo dicht mogelijk bij het losadres moeten neerzetten.

Persoonsgegevens worden gebruikt voor de personalisatie van advertenties. Cookies kunnen worden gebruikt voor zowel gepersonaliseerde als niet-gepersonaliseerde advertenties.. Door 'Oké, sluiten' te kiezen of naar een volgende pagina te navigeren geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor het aanpassen van de toestemming of lees onze privacy policy.
Annuleren