Vóór 13.00 besteld, in 1 werkdag bezorgd!
Levering door héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9+
Bereken direct uw prijs
Bent u een hovenier? Bekijk dan hier uw mogelijkheden

Is een tijdslevering mogelijk?

Het is mogelijk om via ons bestelproces een tijdslevering aan te geven. Veel gebruikte tijdsleveringen zijn, voor 13.00 uur, voor 10.00 uur of voor 9.00 uur. Onze transporteurs berekenen extra kosten voor een tijdslevering, zij kunnen namelijk niet altijd hun optimale route meer rijden. De aanvullende kosten worden via de calculator aangegeven en berekend. 

Mocht u een tijdslevering hebben afgesproken en onverhoopt lukt het de transporteur niet om op tijd bij u te zijn dan kan u ons een email sturen waarin u dit aangeeft. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk controleren en waar nodig de kosten van de tijdslevering aan u retourneren. 

Let op! Het levertijdstip is geen fatale tijdstip.

Persoonsgegevens worden gebruikt voor de personalisatie van advertenties. Cookies kunnen worden gebruikt voor zowel gepersonaliseerde als niet-gepersonaliseerde advertenties.. Door 'Oké, sluiten' te kiezen of naar een volgende pagina te navigeren geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor het aanpassen van de toestemming of lees onze privacy policy.
Annuleren