Vóór 13.00 besteld, in 1 werkdag bezorgd!
Levering door héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9+
Bereken direct uw prijs
Bent u een hovenier? Bekijk dan hier uw mogelijkheden

Moet ik direct na de levering beginnen met het leggen?

Uiteraard is het het allerbeste om de graszoden direct te leggen. Echter is het wel mogelijk (afhankelijk van het weer) om de graszoden een dag na levering te gaan leggen.

Bewaartips

Let op! Wanneer de temperatuur boven de 23 graden is kan het gras in de pallet gaan broeien. Zorg ervoor dat de graszoden hun warmte kwijt kunnen indien u niet meteen gaat leggen. 

Enkele tips nadat u de graszoden heeft ontvangen:

  • Stapel de zoden van de pallet af,rol ze eventueel uit. Anders kunnen met name met warm weer de tussenliggende zoden op de pallet gaan broeien.
  • Geef de zoden de kans om hun warmte kwijt te kunnen.
  • Bij warm weer adviseren wij u de graszoden vochtig te houden. U kunt de zoden nathouden door ze een beetje te besproeien met de tuinslag.
  • We raden u aan om de graszoden zo spoedig mogelijk te leggen. Zeker met warm en vochtig weer gaat de kwaliteit van niet-gelegde grasdozen snel achteruit.
  • Na aanleg gelijk beginnen met sproeien, gras kan niet verbranden door te sproeien in de felle zon.
Persoonsgegevens worden gebruikt voor de personalisatie van advertenties. Cookies kunnen worden gebruikt voor zowel gepersonaliseerde als niet-gepersonaliseerde advertenties.. Door 'Oké, sluiten' te kiezen of naar een volgende pagina te navigeren geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor het aanpassen van de toestemming of lees onze privacy policy.
Annuleren