Vóór 13.00 besteld, in 1 werkdag bezorgd!
Levering door héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9+
Bereken direct uw prijs
Bent u een hovenier? Bekijk dan hier uw mogelijkheden

Waar graszoden afvoeren?

Wanneer u restjes graszoden van de aanleg over heeft dan kan dit vaak makkelijk in de groene container of beter nog, u maakt de buurman er blij mee. Wanneer u uw oude gazon verwijdert en de oude graszoden wilt afvoeren dan kan u dat goed doen met een aanhanger. U brengt de oude zoden dan naar de lokale milieustraat. Wanneer het echter om een grote hoeveelheid gaat, of u zelf niet over een trekhaak en aanhanger beschikt is het handig om een afvalcontainer te huren.

Hoeveelheid afval bij verwijderen oud gazon #

Als u het oude gazon verwijdert met een zondesnijder dan hebt u ongeveer 1,5-2 m3 afval per 100 m2. Als u het oude gras afsteekt met een schep/spade dan hebt u al snel 3-4 m3 afval per 100 m2. Met deze laatste methode dient u goed op te passen hoeveel aarde in de afvalcontainer mag komen. Bij te veel aarde wordt u een hoger tarief berekend door de afvalverwerker.

De oude grasmat verwijderen en afvoeren
Persoonsgegevens worden gebruikt voor de personalisatie van advertenties. Cookies kunnen worden gebruikt voor zowel gepersonaliseerde als niet-gepersonaliseerde advertenties.. Door 'Oké, sluiten' te kiezen of naar een volgende pagina te navigeren geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor het aanpassen van de toestemming of lees onze privacy policy.
Annuleren