Levering

Graszoden bezorgen in heel Nederland

Bij Graszodenkopen.nl kunt u niet alleen terecht voor het transport van uw graszoden: wij kweken ze ook nog voor u!

Bij ons kunt u heel snel uw graszoden bestellen via deze website. Vóór 13.00 besteld, binnen 1 werkdag bezorgd.

Onze leverdagen zijn: dinsdag t/m vrijdag.

Graszoden op de stoep bezorgd

Graszoden op de stoep geleverd

Een graszode is een natuurproduct. Hoe vitaler een zode is tijdens het leggen, hoe beter hij daarna presteert. Daarom oogsten we onze graszoden zo kort mogelijk voor het transport.

Wij kunnen in heel Nederland korte levertijden garanderen: als u voor 13.00 uur bestelt, kunnen wij de graszoden de volgende leverdag leveren.

Als u zelf de graszoden wilt gaan aanleggen is natuurlijk niets makkelijker dan dat uw graszoden bij u op de stoep wordt geleverd.

Expres levering

In het hoofdseizoen, van april tot en met juni, is het mogelijk om een express levering te bestellen. U kan dan tot 15.00 uur ‘s middags uw graszoden bestellen in plaats van de standaard 13.00 uur.

De graszoden worden dan nog steeds de volgende dag geleverd. Dit is uniek in Nederland! Voor een express levering vragen wij wel extra handelingskosten van 15,- euro.

Transparante tarieven voor het bezorgen van uw graszoden

Na het invullen van het aantal vierkante meters ziet u precies hoeveel geld u kwijt bent voor de graszoden inclusief de bezorging bij uw huis of bedrijf. De transportkosten van de graszoden zijn vanaf 55,- euro.

U zult niet alleen versteld staan over de snelheid van onze transporten, maar ook over de bijzondere kwaliteit van de graszoden. Mocht u van uw verbazing bekomen zijn, dan zult u zien dat bij Graszodenkopen.nl ook de  prijs van de grasmatten meevalt.

Graszodenkopen.nl bezorgt graszoden aan huis of bedrijf

U kunt de graszoden via deze website bestellen, we zorgen tevens voor het transport naar uw huis of bedrijf. Daarbij is het mogelijk om 6 dagen per week de graszoden bij ons af te halen.

Wij transporten de plaggen op rollen en deze komen op pallets te liggen. Voor de pallets hoeft geen statiegeld te worden betaald.

Graszoden op pallets bezorgd

Track & trace van uw levering

Voor klanten die graszoden laten bezorgen hebben we Track & trace. Het transport van de graszoden besteden wij uit aan diverse transporteurs. In de avond voor de levering wordt de route gepland. Zodra dat gebeurd is ontvangt u een mail met de verwachte levertijd.

Mooie groene- en perfect verzorgde graszoden kunt u het beste bij Graszodenkopen.nl bestellen via deze website; wij verzorgen ook dat de graszoden thuisbezorgd of op uw bedrijf bezorgd worden.

De chauffeur probeert altijd uw graszoden af te leveren op de gewenste locatie. De bezorging gebeurt doorgaans met een grote vrachtauto (oplegger of kraanauto).

Let op: als er in uw straat moeilijk te navigeren is met een grote vrachtauto, vragen we u dit van tevoren aan ons kenbaar te maken.

Tijdslevering

Standaard vindt de levering plaats tussen 08:00 en 18:00 uur. U kunt er echter voor kiezen de graszoden vóór een bepaalde tijd te laten leveren tegen een meerprijs.

De transporteur zal in dat geval namelijk de planning op u moeten afstemmen.

Hiervoor gelden de volgende tarieven:

  • 30,- euro tijdslevering voor 13:00 uur 
  • 60,- euro tijdslevering voor 10:00 uur
  • 90,- euro tijdslevering voor 09:00 uur

Wilt u gebruik maken van een tijdslevering, dan kunt u dit in het bestelproces aangeven.

Veelgestelde vragen over de levering van graszoden

Waar bezorgen jullie de graszoden?

Wij bezorgen graszoden in heel Nederland.

Wat betekent 24-uurslevering?

Dat betekent dat als u vandaag voor 13.00 uur besteld, de graszoden de volgende leverdag bij u kunnen worden bezorgd. U bent natuurlijk vrij om zelf een andere leverdag te kiezen.

Wanneer bezorgen jullie de graszoden?

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd. Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Ik wil de dag na levering leggen. Kan dat?

Het beste is om de zoden zo snel mogelijk te leggen. Bij 20℃ of lager kunnen ze ook prima een dag liggen. Bij een temperatuur hoger dan 20℃ gaan graszoden broeien. Het is dan verstandig de zoden een beetje uit elkaar te plaatsen, in de schaduw te leggen en/of nat te spuiten.

Moet ik aanwezig zijn op de dag van bezorging?

Nee dat hoeft niet. Onze chauffeur zal de graszoden op een veilige, praktische plek, vlakbij het perceel zetten, zodat u zo min mogelijk hoeft te lopen met de zoden. U kunt tijdens het bestellen zelf eventueel aangeven op welke plek de zoden mogen worden geplaatst.

Hoe bezorgen jullie?

Wij bezorgen graszoden op een pallet van 120 bij 100 cm, waarop maximaal 60-75 m² kan. Kleine zendingen worden vaak met een bakwagen geleverd, deze vrachtwagen is meestal zo’n 11 meter lang. Hierdoor kunnen wij in bijna alle woonwijken bezorgen. De graszoden lossen we met een elektrische palletwagen, deze is smaller dan de pallet zelf. Om te lossen heeft deze palletwagen een verharde ondergrond nodig zoals straatwerk of asfalt. Een losse ondergrond als grind lukt niet. Grotere zendingen of grote pallets worden met een standaard vrachtwagen van 18 meter bezorgt en gelost met een kooiaap (meeneem heftruck).

Zit er statiegeld op de pallets?

Nee, er zit geen statiegeld op de pallets waarop uw graszoden worden geleverd.