Graszoden laten leggen

Een gazon aanleggen met graszoden is niet ingewikkeld. Als u de stappen volgt van onze pagina over het zelf graszoden leggen is dat zo gedaan. Wilt u de graszoden liever aan laten leggen? Dan kan u via onderstaand formulier een offerte aanvragen.

Moet je nieuwe gazon vakkundig worden aangelegd inclusief egaliseren, bemesten en transport? Maak dan gebruik van onze AanlegOfferteTool. Je aanvraag wordt gekoppeld aan lokale hoveniers, alles wordt van a-z geregeld. Wel zo makkelijk!

Gegarandeerd snelle reactie(s)
Standaard ontvang je na 2 werkdagen de eerste offertes. Heb je haast? Dan kunnen we binnen 1 werkdag al diverse offertes bij je aanleveren.

Oppervlakte berekenen
Maak gebruik van onze handige oppervlaktetool en berekenen moeiteloos de totale oppervlakte van de benodigde graszoden die u nodig heeft. Zo bestel je niet te veel maar ook nooit te weinig!

Offerte aanvragen aanleg graszoden

Selecteer type gras

Schaduwgras

Deze zoden zijn beter geschikt om op een plek gelegd te worden waar minder lichtinval is, de beste keuze wanneer uw tuin (deels) in de schaduw ligt.

Aanvullende gegevens

Ondergrond?

Als de ondergrond klei is of erg vetting, dan is deze lastiger te egaliseren. Daarom brengen aanbieders vaak een toeslag in rekening.

Verwijderen inclusief afvoer

Voor de aanleg van een nieuw gazon moeten oude graszoden worden verwijderd

Frezen

Bij aanleg van een nieuw gazon is het verstandig vooraf de ondergrond goed los te maken. Frezen bevordert de kwaliteit van uw gazon.

Wanneer wil je het gazon laten aanleggen?

We nemen uw voorkeur mee in het selecteren van passende hoveniers.

Foto's opdracht

Let op - hoogte verschillen kunnen wij op foto’s niet correct inschatten. Het is van belang deze en eventuele overige aandachtspunten te benoemen in de toelichting.

Toelichting/omschrijving aanvraag

Bijv. informatie over een moeilijk toegankelijke tuin of andere wensen of vragen.

Contactgegevens

Uw aanvraag en gegevens worden verstrekt aan een aangesloten hovenier voor een offerte.