Graszoden laten leggen

Een gazon aanleggen met graszoden hoeft u niet veel moeite te kosten: het is heel eenvoudig. Graszoden laten leggen? Dat is niet nodig omdat Graszodenkopen.nl graszoden van topkwaliteit verkoopt.

U kunt natuurlijk gras zaaien voor het verkrijgen van een mooi gazon, maar daar zitten nogal wat nadelen aan. De vogeltjes pikken namelijk uw graszaad weg, maar ook onkruid is erg hardnekkig. Daarnaast kunnen er nogal eens plensbuien vallen, wat het pril groeiende gras niet ten goede komt.

Daarom kunt u beter graszoden leggen van Graszodenkopen.nl. Wij telen een gras voor u dat uitzonderlijk hoog van kwaliteit en mooi donkergroen van kleur is.

Als u zelf graszoden wilt leggen, bent u lang niet zo duur uit als u mogelijk denkt: graszoden kopen bij Graszodenkopen.nl is veel goedkoper dan bijvoorbeeld bij uw lokale tuincentrum.

Oppervlakte berekenen
Maak gebruik van onze handige oppervlaktetool en berekenen moeiteloos de totale oppervlakte van de benodigde graszoden die u nodig heeft. Zo bestel je niet te veel maar ook nooit te weinig!

Via Graszodenkopen.nl kunt u grasmatten leggen van een superieure kwaliteit

Grasmatten leggen doet u natuurlijk met de matten van Graszodenkopen.nl, die uitstekend van kwaliteit zijn. Graszodenkopen.nl oogst slechts één keer per 12 maanden. De grasmatten zijn dan sterk genoeg van zichzelf. Door onze optimale manier van kweken krijgt u de mooiste matten. U kunt op een snelle manier onze grasmatten leggen en optimaal genieten van uw prachtige tuin.

Als u eens denkt aan gazon onderhoud, dan kunnen wij u van dienst zijn. Bij ons kunt u prachtige graszoden kopen, die wij keurig bij u aan huis leveren. Wij zorgen graag samen met u voor het gazon onderhoud, zodat u in het tuinseizoen kunt genieten van uw prachtige tuin.

Offerte aanvragen via onze tool

Moet je nieuwe gazon vakkundig worden aangelegd inclusief egaliseren, bemesten en transport? Maak dan gebruik van onze AanlegOfferteTool. Je aanvraag wordt gekoppeld aan lokale hoveniers, alles van a-z wordt geregeld. Wel zo makkelijk!

Hier meer informatie over deze fantastische nieuwe aanleg offertetool en de enthousiaste aangesloten hoveniers die gazons als biljartlakens opleveren naar tevredenheid!

Gegarandeerd snelle reactie(s)
Standaard ontvang je na 2 werkdagen de eerste offertes. Heb je haast? Dan kunnen we binnen 1 werkdag al diverse offertes bij je aanleveren.

Offerte aanvragen aanleg graszoden

Selecteer type gras

Schaduwgras

Deze zoden zijn beter geschikt om op een plek gelegd te worden waar minder lichtinval is, de beste keuze wanneer uw tuin (deels) in de schaduw ligt.

Aanvullende gegevens

Ondergrond?

Als de ondergrond klei is of erg vetting, dan is deze lastiger te egaliseren. Daarom brengen aanbieders vaak een toeslag in rekening.

Verwijderen inclusief afvoer

Voor de aanleg van een nieuw gazon moeten oude graszoden worden verwijderd

Frezen

Bij aanleg van een nieuw gazon is het verstandig vooraf de ondergrond goed los te maken. Frezen bevordert de kwaliteit van uw gazon.

Wanneer wil je het gazon laten aanleggen?

We nemen uw voorkeur mee in het selecteren van passende hoveniers.

Foto's opdracht

Let op - hoogte verschillen kunnen wij op foto’s niet correct inschatten. Het is van belang deze en eventuele overige aandachtspunten te benoemen in de toelichting.

Toelichting/omschrijving aanvraag

Bijv. informatie over een moeilijk toegankelijke tuin of andere wensen of vragen.

Contactgegevens

Uw aanvraag en gegevens worden verstrekt aan een aangesloten hovenier voor een offerte.