Vóór 13.00 besteld, in 1 werkdag bezorgd!
Levering door héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9+
Bereken direct uw prijs
Bent u een hovenier? Bekijk dan hier uw mogelijkheden

Waar komen onze reviews vandaan?

Voor onze reviews werken wij samen met reviewplatform Kiyoh.

Na aankoop nodigen wij onze klanten uit om een beoordeling achter laten. Deze reviews, die via Kiyoh worden getoond, zijn afkomstig van klanten die bij ons een bestelling hebben geplaatst. Hier zal op worden toegezien door Kiyoh.

Reviews die op eigen initiatief op Kiyoh zijn geschreven worden gecontroleerd. De klant moet sinds de nieuwe regelgeving (Europese Richtlijn modernisering consumentenbescherming, OMNIBUS) een bewijs van afname kunnen uploaden voordat hij of zij op eigen initiatief een review plaatst.

Alle reviews, zowel positieve als negatieve, worden getoond. Beoordelingen kunnen niet door ons worden aangepast of verwijderd. Kiyoh kan in sommige gevallen wel een beoordeling verwijderen indien deze niet aan hun richtlijnen voldoet.

Wij maken geen gebruik van gesponsorde of betaalde reviews.

Persoonsgegevens worden gebruikt voor de personalisatie van advertenties. Cookies kunnen worden gebruikt voor zowel gepersonaliseerde als niet-gepersonaliseerde advertenties.. Door 'Oké, sluiten' te kiezen of naar een volgende pagina te navigeren geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor het aanpassen van de toestemming of lees onze privacy policy.
Annuleren