Vóór 13.00 besteld, in 1 werkdag bezorgd!
Levering door héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9+
Bereken direct uw prijs
Bent u een hovenier? Bekijk dan hier uw mogelijkheden

Hoe kan ik graszoden bestellen?

U bestelt uw graszoden in 3 stappen.

  1. Vul in de berekeningsmodule het gewenste aantal vierkante meters, uw postcode en het type graszoden in. Kies uit afhalen of bezorgen en eventuele voor aanlegbemesting. Druk op knop ‘Bereken’.
  2. U ziet direct de prijs van de graszoden en eventuele de prijs van bezorging en bemesting. Druk op de knop ‘Bestelling plaatsen’ om de verdere bestelgegevens in te voeren.
  3. Nadat u de verdere bestelgegevens zoals leverdatum, het eventuele bezorgadres en betaalwijze heeft ingevuld, drukt u op de knop ‘ Direct bestellen’. Heeft u gekozen voor iDEAL, dan wordt u omgeleid naar uw bankomgeving om te betalen. De bestelling is nu afgerond.
Persoonsgegevens worden gebruikt voor de personalisatie van advertenties. Cookies kunnen worden gebruikt voor zowel gepersonaliseerde als niet-gepersonaliseerde advertenties.. Door 'Oké, sluiten' te kiezen of naar een volgende pagina te navigeren geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor het aanpassen van de toestemming of lees onze privacy policy.
Annuleren