Over ons

Snel na aanleg het gras op met de mooie, sterke zoden van Graszodenkopen.nl

Onze tuin is het verlengde van ons huis geworden: we eten en drinken, loungen, barbecueën en spelen in onze tuin. Graszodenkopen.nl is uw graszodenspecialist, die ervoor zorgt dat er in een mum van tijd van het gazon genoten kan worden, of dat er direct op gespeeld kan worden. Graag vertellen wij u wie wij zijn en wat wij doen!

Bedrijfshistorie

Oprichter en eigenaar van Graszodenkopen.nl Marcel Lageman ging al als elfjarige aan de slag bij een boerenbedrijf in asperges, viooltjes en graszoden. Nadat de graszoden met handsnijder en maatstok op maat waren afgesneden rolde Marcel ze op.

Zijn ondernemersgeest bracht hem er op zijn achttiende toe om een auto te kopen voor de aanleg van graszoden. Dit deed Marcel naast zijn studie technische bedrijfskunde en vervolgens naast zijn functie als werkvoorbereider bij een aannemer.

Sinds 2012 draait Marcels bedrijf als voltijd onderneming. De aanlegactiviteiten zijn aangevuld met gazonvervanging, graszodenlevering en advies en levering van bemesting.

Marcel van Graszodenkopen.nl

Graszodenkopen.nl staat voor u paraat met een binnendienst en een teeltteam dat buiten werkzaam is. Op de vestiging in Gasselte bevindt zich tevens het afhaalpunt, voor klanten die kiezen voor zelf ophalen in plaats van laten bezorgen.

Prachtig product

Gras is een levend product, het slaat CO2 op en produceert veel zuurstof via fotosynthese. Het zorgt voor een koelend effect op hete zomerse dagen, voelt heerlijk aan de voeten en vormt een zachte maar draagkrachtige ondergrond voor een zwembadje of trampoline. Marcel is trots op zijn product: Het mooie aan graszoden is dat het bij de aanleg zorgt voor instant satisfaction bij klanten. Door gazon of grasbanen maakt een tuin direct een grote verandering door. Ook al zijn alle andere noodzakelijke aanlegbewerkingen al gebeurd, de tuin blijft in onze ogen, zolang het grasgedeelte uit het ontwerp nog niet is aangelegd, geen echte tuin.

Graszodenkopen.nl levert gegarandeerd binnen een of twee werkdagen, waardoor de tuin zo snel mogelijk klaar oogt. Tuineigenaren en eventueel hun kind(eren) en of huisdier(en) kunnen twee tot drie weken na het aanleggen van de zoden het gras al intensief betreden en maaien. Snel kunnen zij Acht gaan genieten. Een mooi gazon geeft mensen een vakantiegevoel aan huis! Dat maakt graszoden tot een eervol en prachtig product.

Kwaliteit en duurzaamheid

De zoden van Graszodenkopen.nl zien er mooi uit, maar kunnen ook tegen een stootje: er kan op het gras gespeeld worden, er kunnen meubels of speeltoestellen op worden geplaatst, en blijft goed in schaduwrijke delen van de tuin. Graszodenkopen.nl biedt de keuze uit Premium Speelgazon Graszoden, Schaduwgras en Basic Graszoden. Deze graszoden worden geteeld op zandgrond en zijn altijd vers: ze worden maximaal 24 uur van tevoren gesneden. Graszodenkopen.nl gunt het gras voldoende groeitijd en door het uitgekiende teeltproces zijn de graszoden stevig en mooi van kleur.

Zo stevig, dat er geen plastic netten benodigd zijn om de zoden extra te verstevigen! Graszodenkopen.nl geeft om de natuur en het milieu. We telen dan ook op een zo natuurlijk mogelijke manier. Tevens focussen wij in onze productie op een zo laag mogelijke CO2-uitstoot en brandstofverbruik. Dat doen wij door onze logistiek zo efficiënt mogelijk te plannen en al onze machines op duurzame performance te selecteren.

Oogsten van de graszoden

Graszoden altijd op voorraad

Een paar maanden na inzaai lijkt gras van een afstand al mooi  groen. Maar om zijn stevigheid te verkrijgen moet het nog minstens een jaar blijven staan. In die tijd wordt het wortelpakket sterk, zeker wanneer het gras in het groeiseizoen meermaals per dag wordt gemaaid. Om jaarrond de allerbeste kwaliteit te leveren zet Graszodenkopen.nl in op een sterke voorraadopbouw. Dit doet het bedrijf middels eigen teelt op bijna 60 hectare grond. Door de secuur geplande voorraadopbouw kan Graszodenkopen.nl gegarandeerd het hele jaar door leveren. Wij proberen altijd Ja! te zeggen aldus Marcel.

Flexibele bestelmomenten

Direct bij ons als teler bestellen levert prijsvoordeel op. Het onderscheidend vermogen van Graszodenkopen.nl zit hem niet alleen in de prijs, maar ook in het bestelgemak. Marcel legt uit: Klanten kunnen op ieder moment van de dag online bestellen en op verschillende manieren direct of achteraf betalen, waarna zij de factuur per mail ontvangen.

Door dit geautomatiseerde bestelproces, waarin de klanten zelf de bestelgegevens aanleveren, kan Graszodenkopen.nl altijd scherpe prijzen garanderen.

Snelle levertijden

Veel klanten komen hun bestelde graszoden ophalen op de locatie in Gasselte. (Tijds)levering is ook mogelijk. Op werkdagen wordt gegarandeerd uiterlijk twee dagen later geleverd, ook wanneer de klant op dat moment niet thuis is.

Marcel: Het is mogelijk dat een bestelling ’s middags wordt geoogst en dat deze de volgende ochtend bij de klant wordt afgeleverd. Alle online binnengekomen bestellingen worden rechtstreeks doorgestuurd naar het land, waar de graszoden met de modernste snijdmachine op maat worden afgesneden.

Tegelijkertijd worden deze bestellingen direct ondergebracht in ons logistieke netwerk, zodat de bestelde graszoden in een efficiënte werkgang getransporteerd kunnen worden naar de klant.

  • Hoveniers zien na de snelle levering en aanleg van de graszoden hun project afgerond.
  • Door het geautomatiseerde bestelproces kan Graszodenkopen.nl altijd scherpe prijzen garanderen.
  • Het uitgekiende teeltproces maakt de graszoden stevig en mooi van kleur, zo stevig dat plastic netten niet nodig zijn.
snelle bezorgtijden

Graszodenkopen.nl team