Graszoden kopen in maarheeze

Op de grens van Noord-Brabant en Limburg ligt het dorp Maarheeze dat iets meer dan 5200 inwoners heeft.

Net als andere kernen in de gemeente Cranendonck is ook Maarheeze van oorsprong een esdorp. Door uitbreiding met onder andere de autosnelweg A2 is er van lintbebouwing rond de akkerbouwcomplexen nauwelijks meer sprake. Het heeft tot gevolg gehad dat het dorp als het ware doormidden is gesneden.

De doorkruising van Maarheeze heeft ervoor gezorgd dat de kerk van Maarheeze zich aan de zuidkant van de snelweg bevindt. Hierdoor is de kerk ten opzichte van het dorp geïsoleerd komen te liggen. Als u een bestaande woning wilt kopen in Maarheeze, dan komt u te wonen op een plek die bol staat van het natuurlijk schoon.

Graszoden kopen in Heeze

Wilt u echter een nieuw huis kopen, dan zult u moeten uitwijken naar het nabijgelegen Heeze. In Heeze kunt u uw droomhuis kopen binnen project De Domein Sterksel.  Een perfecte plek om graszoden voor uw tuin te kopen. De tuin bij uw te kopen huis ligt namelijk op het zuiden. Dit geeft u de garantie dat u in de tuin veelvuldig van de zon kunt genieten. Graszoden kopen, betekent dus uw eigen groene weide creëren in Heeze.

Door de toepassing van kunststof kozijnen en energiebesparende maatregelen zal uw woning volgens de nieuwste standaarden worden gebouwd in de nabijheid van Maarheeze.

Duurzaamheid

De aanwezigheid van een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming maken van uw woning een duurzaam geheel. U kunt uw eigen steentje bijdragen aan de verduurzaming van uw huis door bij de verlichting te kiezen voor ledlampen. Hiermee worden uw energielasten wederom een stukje lager.

De ledverlichting kan ook goed worden toegepast bij uw graszoden. Overdag heerlijk genieten van de zon of de kinderen uitdagen tot een voetbalwedstrijd kan beide goed als uw tuin is voorzien van graszoden. Zonde om niet ook in de avonduren van uw tuin te genieten. De ledlampen kunnen uw graszoden op een prachtige manier in de schijnwerpers zetten. Als u voor de tuin beplanting en accessoires koopt, zal het helemaal genieten zijn.

Voorzieningen in Heeze

De dagelijkse boodschappen kunt u gewoon in Heeze doen. Ook voor een snelle hap kunt u hier terecht. De basisschool voor uw kinderen is bovendien op korte afstand van uw woning gelegen. Om in een nabijgelegen plaats wat meer winkels te kunnen bezoeken kunt u gebruikmaken van onder andere de snelwegen A2 en A67.

De laatste zondag van augustus is er van rust geen sprake in Heeze. Dan vindt de jaarlijkse Brabantsedag plaats. Los van de ruim 2000 figuranten zullen ook zo’n 30.000 bezoekers Heeze weten te vinden op deze feestelijke dag. 

De insteek van de Brabantsedag is het uitbeelden van een onderwerp met gebruik van een praalwagen en daarnaast muziek, dans, spel en grime. Ongetwijfeld een waar spektakel die u na deze dag extra laat genieten van de rust die Heeze normaal gesproken typeert.

Klantervaringen in maarheeze

Klantervaring van Joey uit Valkenswaard

“Perfect”

Binnen enkele dagen geleverd tot aan de deur. Matten ware kwalitatief goed onderhouden.

Joey - Valkenswaard - 2020-06-04
Klantervaring van Martens uit Eindhoven

“Goed gras, snel bezorgd”

Snel bezorgd, goed gras

Martens - Eindhoven - 2020-06-22

Graszoden bezorgen maarheeze

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in maarheeze en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor maarheeze

Veelgestelde vragen in maarheeze

Hoe snel kunnen graszoden in maarheeze geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar maarheeze?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.