Prachtige grasmatten koopt u bij Graszoden Kopen!

Door jaren lange ervaring als teler van grasmatten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland. Daar het verkopen van grasmatten ons vak is, zijn we na al die jaren meester in het kweken van de meest prachtige grasmatten. U krijgt bij ons prachtige donkergroene grasmatten die weinig onderhoud nodig hebben en snel gelegd zijn. Het aankopen van grasmatten bij ons is niet alleen veel goedkoper dan bij uw lokale tuincentrum; ze worden door ons ook nog keurig bij u thuis gebracht. Als u zeker wilt zijn van een schitterend aangelegd gazon, bent u bij teler ons aan het juiste adres.

Bereken gazonprijs

Grasmatten koopt u het beste bij de teler zelf

Als u een prachtig grasperk wilt, kunt u feitelijk beter grasmatten kopen in plaats van gras te zaaien. Grasmatten zijn via de teler niet alleen goedkoop, het verwerken ervan is ook veel gemakkelijker. Bij het zaaien van gras komen er nog wel eens wat nadelen om de hoek kijken. De vogeltjes die uw zaad wegpikken bijvoorbeeld, een teveel aan regen maar ook woekerend onkruid kan roet in het eten gooien. Grasmatten van GraszodenKopen.nl kampen niet met dat soort problemen. Wij hebben alvast het moeilijke werk voor u gedaan; u hoeft de grasmatten alleen nog maar te leggen.

Wij kweken zowel grasmatten met als zonder bewapening. Al onze grasmatten worden met de grootst mogelijke zorg gekweekt, al ruim 30 jaar. Naast speelgazon en siergazon kweken wij ook speciaal schaduwgras. Dit is een grasmat die bij uitstek geschikt is voor tuinen waar meer schaduw over valt. Erg belangrijk om te weten want in een schaduwrijke omgeving zult u veel meer last van mos krijgen bij gewoon speel- en siergazon.

Bij ons krijgt u ook tips over het leggen van grasmatten

Voor tips over het leggen van grasmatten kunt u verder op deze website kijken. U kunt er allerlei aanwijzingen vinden over het voorbewerken van de ondergrond, want voordat de grasmatten gelegd worden dient het oude gras verwijderd te zijn. Ook moet u de grond goed egaliseren. Op de pagina kunt u tevens tips vinden voor het leggen van de grasmatten en de zorg die u na het leggen dient te geven. Door deze adviezen kunnen we u ook na het kopen van de grasmatten nog helpen om uw gazon in perfecte staat te houden.

Op de site kunt u tips vinden voor de verzorging van uw grasmatten. U zult merken dat het onderhoud erg meevalt. De grasmatten dienen regelmatig gemaaid te worden in de zomer, maar het water- en voeding geven gebeurt slechts incidenteel. Als u onze aanwijzingen ter harte neemt, zorgt u er in ieder geval voor dat uw grasmatten in optimale staat blijven. Uw gazon blijft een lust voor het oog met slechts wat lichte verzorging. Wij zorgen ook na de verkoop van de grasmatten voor ons product en onze klanten!

Uw grasmat is NAK gekeurd

Het 250 hectare grote land van GraszodenKopen wordt vóór het zaaien geheel geploegd en geëgaliseerd. Daarna volgt het zaaien van het gras, wat bij Graszoden Kopen alléén met NAK gekeurd graszaad uitgevoerd wordt. Een jaar lang wordt het gras vertroeteld, het onkruid wordt weggehaald en er wordt flink gemaaid. Dan is het gras klaar om bij u thuis een prachtig gazon te vormen.

Wij kweken een grasmat zonder netting. Al onze grasmatten worden al ruim 30 jaar met de grootst mogelijke zorg gekweekt. Naast speelgazon en siergazon kweken wij ook speciaal schaduwgras. Dat is een grasmat die bij uitstek geschikt is voor tuinen waar meer schaduw over valt. Erg belangrijk om te weten want in een schaduwrijke omgeving zult u veel meer last van mos krijgen als u voor gewoon speel- of siergazon kiest.

Wij telen prachtige grasmatten van een bijzonder hoge kwaliteit. Met onze topkwaliteit kunt u het perfecte gazon maken waar u jarenlang plezier van zal beleven. Verder op de website kunt u de grasmatten bestellen, maar ook eenvoudig uitrekenen wat de kosten (inclusief vervoer) bedragen.

Zowel de particuliere als zakelijke klant kan voor zijn grasmat bij ons terecht

Graszoden Kopen levert het gras aan consumenten, hoveniers en tuincentra. Op deze website kunt u op de daarvoor bestemde plaats het aantal meters grasmatten invullen en uw postcode, dan krijgt u meteen de prijs te zien. We houden onze tarieven graag transparant!

De graszoden zijn in verschillende maten te krijgen, voor kleine tuinen maar ook voor enorme golfbanen. Graszoden Kopen levert binnen 48 na uw bestelling de grasmatten bij uw deur af.

U kunt altijd contact met ons opnemen, of u nu advies nodig hebt of gelijk de grasmatten wilt bestellen!