Graszoden kopen in schipluiden

De plaats Schipluiden vormt onderdeel van de Nederlandse gemeente Midden-Delfland en ligt in de provincie Zuid-Holland. De naam Schipluiden werd halverwege de twaalfde eeuw voor het eerst genoemd. De oude kern van Schipluiden is voornamelijk gebouwd op oeverwallen langs een restgeul van rivier de Gantel.

Tijdens de Romeinse tijd vond op deze oeverwallen bewoning plaats. Verkaveling heeft uiteindelijk gezorgd voor lintbebouwing. Bent u zich aan het oriënteren op de woningmarkt, dan kunt u in Schipluiden een bestaand huis kopen. Geeft u de voorkeur aan een nieuwbouwwoning, dan is die mogelijkheid er in het verderop gelegen Delft.

Graszoden kopen in Delft

Op slechts zeven kilometer van Schipluiden gelegen, kunt u een nieuw huis en graszoden kopen in Delft. Hier zijn meerdere nieuwbouwprojecten waardoor u kunt kiezen via welk project u een huis wilt kopen.

Voor ieder nieuwbouwhuis geldt echter dat u de beschikking zult krijgen over een eigen tuin. Om uw eigen groene weide te realiseren, kunt u graszoden kopen. Op deze manier kunt u snel en effectief uw eigen grasveld maken.

Duurzaamheid

Bij een nieuw te bouwen woning kan volop aandacht worden besteed aan duurzame toepassingen omdat dit zonder breekwerk kan worden gerealiseerd. Om uw huis in de nabijheid van Schipluiden zo duurzaam mogelijk vorm te geven, kunt u voor uzelf op papier zetten welke maatregelen u wilt treffen. Isolatie is een belangrijke factor als het gaat om duurzaamheid. 

Het isoleren van zowel daken, muren en ramen is hierbij van essentieel belang. Met het oog op de toekomst is een huis zonder gasaansluiting wenselijk. Om dat te kunnen realiseren, zullen er meerdere aankopen moeten worden gedaan. Het kopen van een warmtepomp en vloerverwarming is een stap in de goede richting.

Als u op het dak zonnepanelen laat leggen, dan zal hiermee uw eigen energie kunnen worden opgewekt. Op deze manier zal al uw stroomverbruik geheel gratis zijn. Gaat u elektrisch koken, dan kunt u weer een duurzame realisatie van uw lijstje afvinken. Tenslotte is het gebruik van ledverlichting een goede keuze op het gebied van milieuvriendelijkheid. 

Tuin inrichten

De ledlampen zijn ook als tuinverlichting verkrijgbaar. Hierdoor zullen uw graszoden in de avonduren mooi worden verlicht.  Met het inrichten van de tuin kunt u overigens al tijdens de bouw van uw nieuwbouwhuis beginnen. Dit lijkt wellicht voorbarig, maar kent echt voordelen.

Omdat uw woning zowel van buiten als van binnen onder handen wordt genomen, zullen werklui de bouwgrond rondom uw huis ongewild mee naar binnen lopen. Het resultaat hiervan is dat u eerst uw huis grondig moet reinigen, voordat u kunt gaan verhuizen. Met het kopen van graszoden in een vroeg stadium voorkomt u dit eenvoudig.

Kiest u voor vroegtijdig leggen van de graszoden in Delft, dan is uw tuin in aanleg al klaar bij de verhuizing. Na de verhuizing kunt u dan meteen tot rust komen in uw eigen tuin. Eenmaal ingeburgerd in uw nieuwe woonplaats Delft kunt u de tuin gewoon groen laten met graszoden, maar u kunt er ook voor kiezen om de graszoden af te wisselen met planten, bomen of misschien een overkapping of schuur. Kiest u voor een tuinschuur, dan kunt u ook op het dak van de schuur zonnepanelen laten leggen. Hiermee wordt uw toekomstige huis energiezuinig en zult u met nog meer plezier de nieuwe woning betrekken.

Klantervaringen in schipluiden

Klantervaring van Peter uit Hoorn

“Heel blij met ons gazon”

Keurig op de hoogte gehouden van de verwachte levering. Kreeg meerdere mails met extra tips vanwege de hoge temperaturen. Die waren erg bruikbaar! De graszoden zijn van prima kwaliteit.

Peter - Hoorn - 2020-08-22
Klantervaring van Pepijn uit Delft

“zeer mooie grasmatten”

Overgestapt van leverancier vanwege slechte kwaliteit. Zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van deze matten. Bij deze kwaliteit heb ik een nieuwe leverancier gevonden!!

Pepijn - Delft - 2020-05-16

Graszoden bezorgen schipluiden

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in schipluiden en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor schipluiden

Veelgestelde vragen in schipluiden

Hoe snel kunnen graszoden in schipluiden geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar schipluiden?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.