Graszoden kopen in Laren

Laren is een provincie in Noord Holland en is van origine een mooi landelijk herdersdorp met rietgedekte huisjes in het uitgestrekte heide- en bosgebied van het Gooi. Schilders ontdekten de landelijke gemeenschap rond 1870 en maakten hier prachtige kunstwerken, die vandaag de dag te bewonderen zijn in diverse musea door heel Nederland. De Larense school werd opgericht in 1870-1930 en tegenwoordig is het Laren (NH) is een welvarend “miljonairendorp” met luxe winkels en fraaie rietgedekte herenhuizen. Voor uw voor- en achtertuin mogen graszoden kopen natuurlijk niet ontbreken. Met deze grasmatten weet u zeker dat uw tuin in Laren en prachtig uitziet.. .

Uw grasmatten zijn net zo groen als De Brink in Laren

Woont u in Laren,dan bent u zeker bekend met De Brink. De Brink is het centrale dorpsgroen met bankjes onder oude bomen en luxe winkels en charmante landelijke en Amsterdamse schoolarchitectuur uit 1920. Kiest u voor graszoden kopen, dan weet u zeker dat uw tuin er net zo mooi bij kan liggen als De Brink in Laren. 

Leer alles over de geschiedenis van de regio in het geologisch museum Hofland

Museum Hofland is erg leuk om te bezoeken en mag eigenlijk niet in uw activiteitenlijst ontbreken als u woonachtig bent in deze regio. Het museum is klein, maar er zijn wel mooie fossielen en mineralen te vinden. buiten is de stenentuin met vijver en mini watervalletje. Tip! Hier kunt u ook de nodige inspiratie opdoen voor uw tuin, samen met graszoden kopen in Laren. De vrijwilligers vertellen veel over de tentoonstellingen. Legt u grasmatten in uw voor- of achtertuin, dan weet u precies wat voor geschiedenis er meters onder de grond terug is te vinden.

Graszoden kopen doet u direct bij de teler

Graszoden kopen is iets dat u natuurlijk niet iedere dag doet. Sterker nog, als u uw tuin gaan verbouwen, is dit een ingrijpende gebeurtenis waar u met een goed gevoel aan begint. Kies er daarom voor om graszoden rechtstreeks te kopen bij de teler. Hierdoor bent u zeker van een uitstekende kwaliteit en uw gras is net zo groen als bij uw buurman. Zowel grote rollen als kleine rollen zijn mogelijk en uw bestelling wordt snel bij u aan huis bezorgd. Meer weten over wat de beste graszoden in Laren zijn? Neem dan gerust een keer contact op en ontdek de mogelijkheden die er zoal zijn voor uw voor- en achtertuin.

Klantervaringen in Laren

Klantervaring van Sjors uit Hilversum

“Volgens afspraak en voor een goede prijs!”

Duidelijke informatievoorziening, goede prijs, tijdig en volgens afspraak geleverd.

Sjors - Hilversum - 2020-07-16
Klantervaring van Martin uit Hilversum

“Op tijd geleverd en gras ziet er sterk uit. Moet nu nog 3 weken sproeien voor het eind resultaat ”

Het ziet er mooi stevig en groen uit. Wel hier en daar kale plekken dus moet ik denk ik nog wel wat zaaien. Levering was netjes en snel. Wle had ik graag afgetekend voor de levering. Pellet was neergezet zonder bericht of aan te bellen. Dit vindt ik niet echt netjes.

Martin - Hilversum - 2020-06-08

Graszoden bezorgen Laren

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Laren en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Laren

Veelgestelde vragen in Laren

Hoe snel kunnen graszoden in Laren geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Laren?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.