Graszoden kopen in budel

Budel is een dorp uit de gemeente Cranendonck van de provincie Noord-Brabant. Met een inwonersaantal van 9.800 inwoners is het een plek met zowel levendigheid als ruimte en rust. Bovendien ligt het op slechts een paar kilometer van de A2 waardoor u vanaf dit dorp overal eenvoudig kunt komen. Deze combinatie van veel inwoners, ruimte en rust en een goede bereikbaarheid zorgen ervoor dat Budel een van de fijnere plekken in de omgeving is om een huis te kopen.

Heeft u ook al een plan gemaakt om naar Cranendonck te verhuizen? Bent u vooral bezig om een huis te kopen in het dorp Budel? En wilt u vervolgens de tuin van uw nieuwe woning aanvullen met graszoden van hoge kwaliteit? Dan zit u hier helemaal goed. Regelmatig komen we naar de gemeente Cranendonck om de inwoners te voorzien van graszoden. Dit doen we bovendien tegen een laag tarief en met snelle bezorgmogelijkheden. Eerst meer informatie zien? Bekijk dan snel de onderkant van deze pagina voor aanvullende informatie.

Ruim en modern wonen in Budel

Graszoden kopen bij Nieuwstraat

Budel doet haar best om het woongebied uit te breiden, te verduurzamen en nieuwe woningen te bouwen. Zo ook aan de Nieuwstraat waar 15 nieuwe huizen worden gebouwd. Het mooie aan dit woongebied is dat het er heerlijk rustig is, met veel groene plekken en met voldoende ruimte om u heen.

De woningen zelf zijn volledig energieneutraal gebouwd. Hierdoor zijn ze duurzaam en volledig klaar om de toekomst in te gaan. Verder zijn ze gebouwd met moderne karakteristieken. Dit is te zien aan de strakke lijnen, vierkante kenmerken en rood- en wit metselwerk. Het is hiermee dan vooral geschikt voor zowel gezinnen als starters.

Een ander voordeel zijn de leuke tuinen die hierbij komen. Vooral wanneer u met uw gezin komt is het aanvullen van uw tuin met gras een goede optie. Hiervoor kunt u het beste graszoden kopen die in onze webshop te vinden zijn.

Een huis kopen in Budel centrum

Budel is een van de oudere plekken waar mensen kwamen. Sindsdien heeft Budel veel oude rijksmonumenten, schitterende panden en mooie groene parken aangelegd. Ook zijn er een aantal leuke winkelstraten te vinden, kunt u het Onze-Lieve-Vrouw Visitatiekerk bezoeken of langs de groene parken gaan. Wonen in het centrum van Budel is zowel bijzonder als uniek.

Wanneer u hier woont kunt u de ochten invullen met een heerlijke wandeling. Terwijl in de middag de winkels openen waar u kunt shoppen. Sluit vervolgens de avond af door een drankje op terras te drinken met vrienden, of trek u terug in uw eigen woning.

Wilt u vervolgens gebruik maken van een groen gazon? Weet u nog niet hoe u dit kan krijgen in uw tuin? Dan is het kopen van graszoden de oplossing. Hiermee maakt u binnen een korte tijd een eigen groen plekje, heerlijk om op te zitten en te ontspannen.

Natuur en omgeving van Budel

Budel kent veel agrarische landschappen om het dorp heen. Verder vindt u hier in het noordwesten de Buulder Aa. Een riviertje waar u langs kunt wandelen, fietsen of een duik kunt nemen.

Voor de natuurliefhebber vindt u hier ook het Buulderbroek. Dit is een nat natuurgebied met een groot Broekbos. In Noord-Brabant staat het bekend als een ‘natte natuurparel’.

Klantervaringen in budel

Klantervaring van Joey uit Valkenswaard

“Perfect”

Binnen enkele dagen geleverd tot aan de deur. Matten ware kwalitatief goed onderhouden.

Joey - Valkenswaard - 2020-06-04
Klantervaring van Martens uit Eindhoven

“Goed gras, snel bezorgd”

Snel bezorgd, goed gras

Martens - Eindhoven - 2020-06-22

Graszoden bezorgen budel

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in budel en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor budel

Veelgestelde vragen in budel

Hoe snel kunnen graszoden in budel geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar budel?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.