Speelgazon graszoden

Wilt u met nieuw gras een speelgazon aanleggen, dat tegen een flinke stoot kan? Gebruik daarvoor de graszoden van Graszodenkopen.nl. Of u er nou een opblaasbaar zwembad opzet, een bbq houdt of een potje gaat voetballen, de speelgazon graszoden van Graszodenkopen.nl zijn ijzersterk en herstellen snel na intensief gebruik. Speciaal voor uw speelgazon graszoden bestellen? Bereken direct uw prijs in de bovenstaande module.

speelgazon

Sterk speelgazon dankzij unieke samenstelling

Met de graszoden van Graszodenkopen.nl haalt u de perfecte ingrediënten in huis om een sterk speelgazon aan te leggen. Een unieke samenstelling van:

  • veldbeemd;
  • roodzwenk;
  • Engels raaigras;

zorgt ervoor dat het speelgazon zich sterk en veerkrachtig toont. Als u de graszoden vanaf de aanleg goed onderhoudt, door regelmatig te maaien, besproeien en bemesten, creëert u een sterk speelgazon waar u jaren plezier van heeft.

Dankzij de unieke samenstelling kunt u de graszoden ook gebruiken als siergazon. Als het grasveld niet in gebruik is en het gras onlangs gemaaid is, zult u zien hoe prachtig strak-ie erbij ligt.

Speelgazon van de beste graszaden

Bent u bang dat de graszoden van het speelgazon bij intensief gebruik losraken? Dat is niet nodig. De graszoden van Graszodenkopen.nl zijn namelijk gekweekt met de beste kwaliteit graszaden die er zijn, wat ervoor zorgt dat de graszoden ontzettend stevig zijn. Zodra ze zijn gelegd, groeien ze naar elkaar toe en vormen ze samen een sterk en strak speelgazon.

Speelgazon zonder netting

Onze speelgazon graszoden bevatten geen netten. Gebruik van netten/netting in de graszoden wijst vaak op een minder dichte en jongere grasmat. Bij een graszode die verder is ontwikkeld is het gebruik van netting niet nodig.

Let op: er zijn ook graszoden met plastic netten. Deze netten kennen meerdere nadelen bijvoorbeeld dat plastic niet biologisch wordt afgebroken en dus slecht is voor het milieu. Bovendien kunnen plastic netten naar boven kruipen, zodat je erover kan struikelen. Biologisch afbreekbare netten hebben deze nadelen niet.

Onze Premium Speelgazon Graszoden.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie over het aanleggen van een speelgazon.

Waarom speelgazon bestellen bij Graszodenkopen.nl?

  • Speelgazon vóór 13.00 besteld, in 1 werkdag bezorgd!
  • Levering door héél Nederland.
  • Hoge kwaliteit speelgazon graszoden zonder netting.
  • Speelgazon voor slechts €2,95 per m2.
  • Alle type graszoden direct uit voorraad geleverd.