Premium Speelgazon Graszoden zonder netten

Voor hoogwaardige Premium Speelgazon Graszoden bent u aan het juiste adres bij Graszodenkopen.nl. Het grootste verschil tussen Premium Speelgazon Graszoden en ‘gewone’ speelgazon graszoden is dat Premium-zoden langer op het land gelegen hebben. Zo ontstaat een graszode van topkwaliteit.

premium speelgazon

Stevige en duurzame Premium Speelgazon Graszoden, vers van het land

Kiest u voor de beste kwaliteit? Bestel uw graszoden bij Graszodenkopen.nl. Wij halen de graszoden zo laat mogelijk van het land, zodat u verse zoden in uw tuin krijgt.

Graszoden worden één keer per jaar geoogst om de graszoden extra stevig te laten worden. Zo kunt u jaren genieten van een mooi en sterk gazon. Onze graszoden hebben de juiste samenstelling van verschillende sterke grassoorten, namelijk Engels raaigras, Veldbeemdgras en Roodzwenkgras.

Speelgazon zonder netting

Onze Premium Speelgazon Graszoden bevatten geen netten. Doordat onze graszoden vergenoeg doorontwikkeld zijn is het niet nodig om deze van netten te voorzien.

Let op: er zijn ook graszoden met plastic netten. Deze netten kennen meerdere nadelen bijvoorbeeld dat plastic niet biologisch wordt afgebroken en dus slecht is voor het milieu. Bovendien kunnen plastic netten naar boven kruipen, zodat je erover kan struikelen. Biologisch afbreekbare netten hebben deze nadelen niet.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over graszoden.

Waarom premium speelgazon graszoden kopen bij Graszodenkopen.nl?

  • Premium speelgazon graszoden vóór 13.00 besteld, in 1 werkdag bezorgd!
  • Levering door héél Nederland.
  • Hoge kwaliteit premium speelgazon graszoden zonder netting.
  • Premium speelgazon voor slechts €3,15 per m2.
  • Alle type graszoden direct uit voorraad geleverd.