Goedkope graszoden te koop vanaf 2,95 per m2

De mooiste donkergroene graszoden zijn te koop bij Graszoden Kopen. Bij ons bedrijf hebben we heel wat hectare graszoden te koop voor een klein prijsje. Wij kunnen voor lage prijzen graszoden te koop aanbieden omdat we, vanaf het zaaien tot aan het afleveren aan huis, de werkzaamheden in eigen hand houden. Bij ons hebben we ook nog eens graszoden van een uitstekende kwaliteit te koop!

Bereken gazonprijs

Op ons circa 250 hectare grote land kweken wij de prachtige graszoden die we te koop hebben. Wij zaaien alléén met NAK gekeurd graszaad, wat voldoet aan zodenkwaliteit. Een jaar lang worden de graszoden die we te koop hebben vertroeteld. Als u eenmaal de graszoden besteld die we te koop hebben, krijgt u het verse gras, net afgestoken, aan uw deur- of tuin geleverd.

Topkwaliteit graszoden te koop welke door heel Nederland worden bezorgt

De graszoden die te koop zijn bij ons zijn van een bijzonder goede kwaliteit. Met veel toewijding worden ze een jaar lang verzorgd voordat we de graszoden te koop aanbieden. De graszoden die wij te koop aanbieden zijn bijzonder laag geprijsd: op deze website kunt u op een makkelijke manier precies uitrekenen wat de kosten zijn voor het aantal vierkante meter gras wat u nodig hebt, inclusief transport. De tarieven die we voor de graszoden hanteren die we te koop hebben zijn toch al bijzonder transparant: u betaalt vanaf € 2,95 per vierkante meter gras.

Bij ons bedrijf worden de graszoden die we te koop hebben worden keurig opgerold bij u aan de deur geleverd. De graszoden plaatsen wij op wegwerppallets.

Mocht u nog vragen hebben over de graszoden die we te koop hebben of advies willen, neem dan gerust contact met ons op!