Graszoden kopen in Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel en heeft ruim 127.000 inwoners. Zwolle behoort tot een van de grotere steden en heeft een rijke geschiedenis. Ook kent Zwolle een steeds groener en duurzamer wordend imago. De gemeente doet er alles aan om deze levensstijl aan te houden, door bijvoorbeeld meer bomen te planten en grasvelden aan te leggen. Wij dragen daar voor een gedeelte aan bij door graszoden op maat aan te bieden. De graszoden zijn gemakkelijk via onze website te bestellen en worden vervolgens op locatie afgeleverd. Indien u het prettiger vindt als de grasmatten meteen aangelegd worden, is dat ook mogelijk.

Park De Wezenlanden

Zwolle staat bol van de groene, natuurrijke gebieden. Park De Wezenlanden is hier een goed voorbeeld van. Het stadspark wordt jaarlijks veel bezocht en is dan ook het drukst bevolkte park van Zwolle. Het ligt midden in het centrum van de stad en heeft een oppervlakte van zo’n 21 hectare. Het park staat ook bekend om het grootste bevrijdingsfestival in Nederland dat hier ieder jaar wordt gevierd op 5 mei.

Natuurgebied Engelse werk

Een ander mooi en heel bekend natuurgebied in Zwolle is het Engelse werk. Dit natuurreservaat is gelegen in de stad, maar biedt de perfecte locatie om tot rust te komen. Het natuurgebied bestaat vooral uit bosgebieden en heeft verschillende restaurantjes in de buurt gelegen waar u rustig kunt gaan zitten voor een kop koffie. Het gebied zelf heeft verschillende brede paden, waardoor u er in alle rust doorheen kunt wandelen en kunt genieten van de groene, kleurrijke omgeving. Bij een bezoek aan Zwolle is een wandeling door Natuurgebied Engelse werk niet weg te denken!

Nieuwbouwwijk Hof van Breezicht

Zwolle zet hoog in op het realiseren van nieuwbouw. Hof van Breezicht is een grootschalig project waarbij uiteindelijk 91 woningen beschikbaar worden gesteld, waaronder rijtjeshuizen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande huizen. Dit alles in een groene en duurzame omgeving, waardoor het erg prettig wonen is. U bent dichtbij alle voorzieningen van de stad, maar ook met natuurgebieden op korte afstand. Het zijn tenslotte allemaal koopwoningen, wat betekent dat u als toekomstige eigenaar uw droomhuis helemaal naar eigen smaak kunt inrichting. Mocht u er over nadenken om uw tuin te voorzien van graszoden, dan helpen wij u graag verder. Via onze website kunt u de graszoden gemakkelijk bestellen, waarna wij ze bij u thuis afleveren. Bekijk onze website voor de bestelmogelijkheden.

Klantervaringen in Zwolle

Klantervaring van Johan uit Zwolle

“Prima kwaliteit en service”

Prima kwaliteit en service. De bestelde graszoden lage klaar toen ik deze ging afhalen.

Johan - Zwolle - 2020-08-23
Klantervaring van Jan uit Zwolle

“Goed gras en snel geleverd”

Gras zat goed op de rol

Jan - Zwolle - 2021-03-02

Graszoden bezorgen Zwolle

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Zwolle en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zwolle

Veelgestelde vragen in Zwolle

Hoe snel kunnen graszoden in Zwolle geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zwolle?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.