Graszoden kopen in Zundert

Zundert is een zowel een plaats als een gemeente dat tot de provincie van het even mooie Noord-Brabant behoort. Met een inwonersaantal van maar liefst 8.200 inwoners is het een levendige plaats in het altijd gezellige Brabant. Zundert is gelegen ten zuiden van zowel Breda als Etten-Leur. Deze gunstige ligging zorgt ervoor dat u binnen korte tijd in de grotere steden bent. Al deze factoren zorgen ervoor dat Zundert een ideale locatie is om een woning te kopen.

Wilt u ook binnen afzienbare tijd verhuizen naar de gemeente van Zundert? Bent u voornamelijk aan het kijken naar een nieuwe woning in de plaats Zundert? En wilt u op uw nieuwe plekje ook mooie graszoden leggen? Dan bent u hier op de perfecte plek beland. Onze webshop staat namelijk vol met graszoden van topkwaliteit. Deze zijn eenvoudig te kopen en vervolgens komen we snel langs bij u om het te leveren. Voor eventuele aanvullende informatie verwijzen we u graag naar de onderkant van deze pagina.

Ruim en modern wonen in Zundert

Graszoden kopen bij De Tuinderij

De Tuinderij is een nieuwbouwplan aan de rand van Zundert. De locatie is prachtig doordat het aan de groene rand van deze plaats ligt, daarom de naam van dit plan. Hier woont u tussen groene karakteristieken, in een oase van rust en met veel ruimte om u heen. Dit maakt de buurt uitstekend geschikt voor gezinnen senioren en ook starters.

De woningen die hier worden gebouwd zijn zeer divers. Ze kennen allen verschillende architecturen en typologieën. Echter, er is wel rekening gehouden met de groene landschappen in deze omgeving. Daarom is er gekozen om de woningen te voorzien van landelijke eigenschappen. Bovendien zijn ze ook duurzaam en energiezuinig gemaakt.

Nog een leuk voordeel zijn de ruime tuinen die u bij de woning krijgt. Wilt u hier een stuk groen leggen? Wacht dan niet langer en bestel uw graszoden online via onze webshop.

Een huis kopen in Zundert centrum

Zundert is hard op weg om nieuwe woongebieden te realiseren die klaar zijn voor de toekomst. Echter, naast alle nieuwbouw kent het centrum van Zundert nog vele oude sferen voor de liefhebber. Het dorp kent een rijke geschiedenis en dit ziet u terug aan de woningen, panden, gebouwen en monumenten.

In de binnenstad van Zundert een huis kopen betekent dat u in zowel een levendige als oude kern terechtkomt. Hierdoor kunt u ten volle genieten van de Brabantse gezelligheid. Aan de andere kant kunt u als cultuurliefhebber langs verschillende rijksmonumenten en musea.

Wilt u naderhand tot rust komen in uw tuin? Dan is dit het best mogelijk op een groen gazon. Hiervoor kunt u via de webshop van ons eenvoudig graszoden kopen. Vaak is dit perfect om de binnenstad groen te kleuren.

Natuur in Zundert

Zundert kent veel natuurgebieden. Neem bijvoorbeeld eens een wandeling door de Walsteijn. Dit is een landgoed van maar liefst 100 ha tussen Achtmaal en Schijf. Hier vindt u overigens ook de Oude Bruisse Heide.

Andere natuurgebieden om doorheen te wandelen zijn De Reten, Lange Maten en De Moeren. Kortom: Zundert kent vele natuurgebieden die vol staan met heide, bossen, graslandschappen en meer. Heerlijk voor een middagwandeling, om de natuur te aanschouwen of voor een lange fietstocht.

Klantervaringen in Zundert

Klantervaring van Alex  uit Breda

“Perfecte kwaliteit”

Eenvoudig bestellen, geleverd volgens afspraak en een uitstekende kwaliteit!

Alex - Breda - 2020-03-18
Klantervaring van Mark uit Breda

“Snelle en goede service.”

Binnen 2 dagen na bestellen de graszoden ontvangen. Goede kwaliteit graszoden en snelle goede service, bovenal betrouwbaar. Zou het iedereen aan kunnen raden hier te bestellen.

Mark - Breda - 2021-03-11

Graszoden bezorgen Zundert

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Zundert en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zundert

Veelgestelde vragen in Zundert

Hoe snel kunnen graszoden in Zundert geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zundert?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.