Graszoden kopen in Zuidlaren

Zuidlaren is misschien wel een van de eerste plaatsen in Nederland waardoor u uw topografische kennis ging ontwikkelen. Berend Botje ging hier uit varen én deze plaats kan vandaag de dag worden gerekend als het groenste dorp van Europa. Draagt u hier ook graag uw steentje aan bij? Verfraai uw tuin in dat geval met prachtige graszoden, geleverd door Graszodenkopen.nl.

Fietsen, wandelen, watersporten, stijl en gezelligheid komen samen in Zuidlaren

Dat Zuidlaren vandaag de dag een erg gewild dorp is om te wonen, is helemaal niet zo gek. Fietsen, wandelen, watersporten, stijl en gezelligheid komen hier namelijk moeiteloos samen. Prachtige oude brinken, uitgestrekte bossen en weidse essen vormen hier het straatbeeld. Het dorp kent tal van leuke restaurants en winkels, waardoor u hier nooit iets tekort gaat komen. Ga voor een dagje zeilen op het Zuidlaardermeer en haal uw duikbrevet bij PADI Duikcentrum Karibu Divers. Het dorp is gelegen tussen Assen en Groningen, beide tien minuten rijden met de auto of bus. 

Een nieuwbouwwoning of bestaande bouw? Verrijk uw tuin met kwalitatief goede graszoden

Wellicht heeft u een unieke kans gekregen om te mogen wonen aan de Entinge, u heeft een woning gekocht binnen een ander nieuwbouwproject of bent al vele jaren trots eigenaar van een bestaande woning in Zuidlaren. In alle gevallen wilt u niets liever dan dat uw woning tot in de puntjes verzorgd is. Uw tuin hoort daar natuurlijk ook bij. Verrijk uw tuin met kwalitatief goede graszoden en til de sfeer direct naar een hoger niveau. Ook voor uw type tuin is er altijd een passende grasmat te vinden.

Uw gazon ligt er net zo fraai bij als de Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Wellicht heeft u al wel eens een balletje geslagen op de Noord-Nederlandse Golf & Country Club. Alle 18 holes liggen er prachtig bij en met een driving range, putting green en oefenhole bent u van alle gemakken voorzien tijdens een potje golfen. Zo groen en goed verzorgd ziet u uw gazon toch ook het liefste? Doordat u de graszoden van Graszodenkopen.nl rechtstreeks bij de teler koopt, bent u altijd verzekerd van een uitmuntende kwaliteit. Heeft u op dit moment vragen over de collectie die u graag stelt of wilt u graag weten hoeveel graszoden u precies moet kopen voor uw voor- of achtertuin? Dan helpt het kundige personeel u graag verder als u een keer contact opneemt. 

Klantervaringen in Zuidlaren

Klantervaring van Berry uit Zuidlaren

“Alles is volgens afspraak verlopen. ”

Ik heb schaduwgras gekocht. Het ziet er netjes uit. Zowel telefonisch als digitaal is het bedrijf goed bereikbaar.

Berry - Zuidlaren - 2020-06-14
Klantervaring van Martin uit Zuidlaren

“Mooie zoden, snel geleverd!”

Besteld en de volgende dag keurig vantevoren gebeld door de chauffeur. Op de oprit afgeleverd. Gras groeit snel

Martin - Zuidlaren - 2020-04-06

Graszoden bezorgen Zuidlaren

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Zuidlaren en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zuidlaren

Veelgestelde vragen in Zuidlaren

Kunnen de graszoden in de buurt van Zuidlaren afgehaald worden?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Wanneer kan ik de graszoden afhalen?

In het seizoen, vanaf maart tot en met september kunt de bestelde graszoden afhalen van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 uur tot 12.00 uur.

In de periode oktober tot en met februari zijn onze afhaaltijden dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Hoe snel kunnen graszoden in Zuidlaren geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zuidlaren?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.