Graszoden kopen in Woerden

Door de ligging in Het Groene Hart wordt Woerden omringd door natuur. Wij merken dat bewoners van Het Groene Hart ook graag de natuur terugzien in de omgeving van hun eigen huis. Veel inwoners van Woerden kiezen er daarom voor om graszoden te laten leveren en leggen in hun tuin. Zo hebben wij al graszoden geleverd en gelegd in Woerden-West, Zegveld, Harmelen en Woerden-Oost. Heeft u vragen over het leveren of leggen van graszoden in uw tuin? Meer informatie vindt u onderaan deze pagina.

Nieuwbouwprojecten van Woerden

Groen wonen in Prinsenhof

Nieuwbouwproject Prinsenhof bestaat uit 21 woningen. Bij de bouw is gedacht aan de toekomst, alle huizen zijn namelijk gasloos en voorzien van allerlei duurzame installaties. Alle woningen beschikken over een tuin en een eigen parkeerplaats. Naast de eigen tuin is ook de gehele wijk omgeven door groen. De eigen tuin is naar smaak in te richten door bijvoorbeeld het leggen van graszoden. De ligging van het nieuwbouwproject is ideaal, zo ligt het vlakbij het stadshart van Woerden.

Defensie-eiland Zuid

Defensie-eiland Zuid wordt het slotstuk van de Defensie-eilanden genoemd. Zuid volgt zijn voorgangers Noord en Midden op. Het eiland ligt op de rand van de binnenstad en aan de singel van Woerden. Defensie-eiland Zuid bestaat uit zeven blokken woningen, allen ontworpen door verschillende architecten. Dit zorgt voor een unieke uitstraling en identiteit van het nieuwbouwproject. De zeven blokken vormen uiteindelijk 71 verschillende soorten woningen, van eengezinswoningen tot penthouses tot boothuizen. De zeven verschillende blokken hebben elk een eigen kenmerkende naam. Zo zijn er de blokken ‘EIGENWIJS’, ‘LEF XL’ en ‘STOER’. De woningen uit deze blokken beschikken over een eigen tuin die geheel naar eigen smaak ingericht kan worden. Graszoden worden vaak gebruikt bij dit soort nieuwbouwwoningen om op een eenvoudige manier groen aan te brengen in de tuin.

Natuur om en nabij Woerden

Het Groene Hart

Woerden ligt in het Groene Hart, wat relatief dunbevolkt veenweidegebied is in de Randstad. Het gebied is een Nationaal Landschap wat betekent dat zich binnen dat gebied een unieke combinatie van agrarisch gebied, natuur en cultuurhistorie bevindt.

In het Groene Hart is van alles te beleven. Zo is het mogelijk om een speurtocht te doen, op bezoek te gaan bij verschillende boerderijen, evenementen bezoeken, te wandelen, fietsen, varen en allerlei verschillende musea te bezoeken. Er is dus van alles te doen in het Groene Hart voor jong en oud.

Avifauna

Avifauna is een dierenpark in Alphen aan de Rijn waar voornamelijk vogels leven. Vanuit Woerden is het een klein half uurtje rijden met de auto en er is de mogelijkheid om gratis te parkeren. Avifauna heeft veel groen en vijvers maar ook aan horecagelegenheden ontbreekt het park niet. Het park is dus zeker een bezoekje waard als u een leuke activiteit in de buitenlucht zoekt.

Klantervaringen in Woerden

Klantervaring van Stefan uit Wilnis

“Als zeer goed ervaren!”

Zowel het bestellen, als de levering van de zoden perfect! Ook erg blij met de graszoden zelf! Fotoservice en topkwaliteit! Bredankt!

Stefan - Wilnis - 2020-05-08
Klantervaring van Joris jaspers uit BODEGRAVEN

“Mooie graszoden, snel geleverd.”

Nette service, snelle levering. T&T planning kwam pas op de ochtend van aflevering rond 8 uur, waarna de zoden rond 9.00 uur geleverd werden, dit is heel kort op elkaar. Een planning de avond ervoor zou handiger zijn

Joris jaspers - BODEGRAVEN - 2020-05-01

Graszoden bezorgen Woerden

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Woerden en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Woerden

Veelgestelde vragen in Woerden

Hoe snel kunnen graszoden in Woerden geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Woerden?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.