Graszoden kopen in Wijhe

Wijhe ligt in de buurt van Deventer en Zwolle aan de Ijssel. De groene omgeving leent zich uitstekend voor een groene tuin om graszoden voor te kopen. Graszoden kopen garandeert een mooie nette achtertuin en worden snel bezorgd als u deze online via de website besteld. Graszoden zorgen ervoor dat u in de zomer kunt genieten van een groene tuin in de groene rijke natuur van Overijssel.

Wijhe is een gezellig dorp met mooie woningen om graszoden voor te kopen. Graszoden kunt u kopen en en vervolgens zelf leggen. U zorgt alleen voor een goede gelijke ondergrond van zwarte aarde waarop de graszoden uiteindelijk gaan wortelen en ontstaan tot een mooi netjes grasveld. Graszoden zorgen tevens voor een tuin die makkelijk is in haar onderhoud. Graszoden kopen in Wijhe en meer informatie kunt u vinden op deze website. 

Nieuwbouw en woonwijken in Wijhe en omgeving

Graszoden kopen doet u als liefhebber van de echte natuur. Indien u voor een nieuwbouw woning kiest in Wijhe kunt u zelf de tuin helemaal ontwerpen.

Graszoden kopen mag daarbij dan ook niet worden overgeslagen. Een groen gazon kan voorzien worden en gecombineerd worden met mooie beplanting in de tuinen om een vrijstaande of rijtjeswoning. Bij de Noorder Koeslag in Wijhe aan de viersprong, tweesprong en driesprong zijn diverse rijtjeswoningen en twee onder een kap nieuwbouw woningen gerealiseerd.

Een nieuwe tuin in rondom deze mooie nieuwe woningen mag niet ontbreken. Graszoden kopen helpt bij aan een tuin met openheid, harmonie en diversiteit. Ook de grote heren en statige dames zijn nieuwbouwprojecten aan de Noorder Koeslag in dit mooie dorp met veel natuur aan de Ijssel.

Natuur in Wijhe en omgeving

Wijhe ligt aan de Ijssel rivier. Hier zijn zomer diverse wandel en recreatieve mogelijkheden te beleven zoals watersport en vakantie. Naast een groene tuin met mooi graszoden kunt u uw hart ophalen in de natuur van Wijhe. De Wijhe Blick is ook een bezoekje waard. Dit is namelijk een mooie natuur en beeldentuin. Een wandeling of picknick hier zijn een echte aanrader.

Verder heeft Wijhe veel mogelijkheden om te varen op het water door zelf een boot te huren of met uw eigen boot rond te varen aan de Ijssel. Tevens kunt u een veerdienst pakken over de rivier. Ook zijn er veel bossen en heidegebieden te vinden. Zo zijn er speciale fiets, wandel en ruiterroutes. Met paard voelt u zich helemaal een in de mooie Overijsselse pure natuur. Zandverstuivingen vind u hier ook. Het is net alsof u zich in een stuk woestijn bevindt. 

Bezienswaardigheden in Wijhe

U kunt uiteraard van uw tuin met uw nieuwe graszoden genieten maar er ook op uit gaan in Wijhe. Het dorp heeft een klimbos en escape bos waar diverse survival activiteiten zijn te ondernemen.

Verder zijn er mooie landgoed huizen en kastelen te vinden in het pittoreske Overijssel in de omgeving van Wijhe. Deze zijn ideaal voor bruiloften, feesten en overnachtingen tussen de sprookjesachtige wildernis. Denk aan kasteel Nijenhuis.

In het nabij gelegen Hattum zijn musea te zien en sfeervolle kerken en panden in deze echte Hanzestad waarbij u zichzelf terug in de tijd van de middeleeuwen waant. Het restaurant Ossenstal leent zich voor een mooie stop voor eten en drinken en ligt aan een mooie fietsroute in de natuur.

Klantervaringen in Wijhe

Klantervaring van Anouk bosman-pool uit Wijhe

“Fijn contact, zeer tevreden over alles”

Zeer tevreden. Eerst via de mail contact gehad wat het beste voor onze tuin zou zijn. Fijn en duidelijk antwoord. Omdat je een ander adres nodig hebt voor de achtertuin, had ik dat goed beschreven. Lastig achterom komen. Maar was allemaal geen probleem. Gras net gelegd, op een zeer droge en warme dag. Vriendelijke mensen. Goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Anouk bosman-pool - Wijhe - 2020-04-09
Klantervaring van Astrid westerbeke uit Schalkhaar

“Snelle levering, topproduct!”

Graszoden.nl doet wat ze belooft: snelle levering van uitstekende kwaliteit. Klantenservice is goed bereikbaar en denkt mee, chauffeur was op tijd en vriendelijk. De zoden liggen anderhalve week en zijn supergoed aangeslagen, de naadjes zijn nauwelijks meer zichtbaar en de eerste keer maaien zit er op!

Astrid westerbeke - Schalkhaar - 2020-05-13

Graszoden bezorgen Wijhe

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Wijhe en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Wijhe

Veelgestelde vragen in Wijhe

Hoe snel kunnen graszoden in Wijhe geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Wijhe?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.