Graszoden kopen in Wernhoutsburg

Als u besluit om een bestaand huis te kopen in Wernhoutsburg, dan komt u in een buurtschap te wonen in het zuiden van de gemeente Zundert. Een prachtige omgeving en ook nog eens op steenworp afstand van de Belgische grens.

Wernhoutsburg kent een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1812. Pas toen de Belgische opstand in 1830 plaatsvond, kreeg Wernhoutsburg een grens en een bijbehorende grenspost. Er is lange tijd sprake geweest van veel vrachtverkeer in Wernhoutsburg. Pas toen er een snelweg werd geopend in Hazeldonk nam de drukte in Wernhoutsburg af.

Graszoden kopen in Zundert

Als u zich op de woningmarkt begeeft en u wilt een nieuw huis kopen in de omgeving van Wernhoutsburg, dan kunt u eens een kijkje nemen bij plan Weide. Dit project vormt een uitbreiding op het bestaande plan Klein Zundert. Als u hier een huis en graszoden gaat kopen, dan komt u te wonen in een dorpse sfeer.

U kunt binnen dit project kiezen uit:

 • tweekapper
 • vrijstaande woning
 • vrije bouwkavel

Men heeft goed begrepen wat de wensen zijn van de toekomstige kopers.  Hierdoor wordt veel aandacht besteed aan zon, privacy en uitzicht.

Om de landelijke uitstraling van uw woning te vergroten, kunt u onder andere graszoden kopen. Het kopen van graszoden om uw tuin mee in te richten, kan al terwijl de bouw van uw woning nog in volle gang is. Zo creëert u een fraai straatbeeld, voorkomt u dat bouwgrond uw nieuwe woning wordt ingelopen en spreidt u de werkzaamheden, die komen kijken bij een verhuizing. Met uw eigen graszoden en hagen als afscheiding wordt veel aandacht besteed aan privacy.

Duurzame toepassingen

Een nieuw te kopen huis biedt volop mogelijkheden voor het toepassen van duurzame maatregelen. Zo kunt u de daken van uw huis voorzien van zonnepanelen en kunt u een elektrische kookplaat en een warmtepomp kopen. Met vloerverwarming en verlichting door ledlampen realiseert u nog meer duurzaamheid in uw huis. De ledlampen lenen zich ook goed voor verlichting in uw tuin.  Hiermee komen de graszoden heel mooi tot hun recht en geniet u op elk moment van de dag van uw eigen groene weide.

Met deze keuzes toont u respect voor het milieu, maar realiseert u ook een aanzienlijke besparing, als het gaat om de maandelijkse energiekosten. Als van u verwacht wordt dat uw woning gasvrij kan worden verwarmd, dan heeft u met deze investeringen al belangrijke stappen gezet.

Tuin inrichten

De graszoden vormen een mooie basis voor uw tuin. Voor extra kleur kunt u bloemen, planten, struiken en bomen aanschaffen. Besluit u een overkapping of een tuinhuis in uw tuin te plaatsen, dan kunt u het dak daarvan ook voorzien van zonnepanelen.  Zonder schuldgevoel verlichting aanzetten en genieten van uw nieuwe woonomgeving wordt op deze manier wel heel eenvoudig.

Klantervaringen in Wernhoutsburg

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Wernhoutsburg

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Wernhoutsburg en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Wernhoutsburg

Veelgestelde vragen in Wernhoutsburg

Hoe snel kunnen graszoden in Wernhoutsburg geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Wernhoutsburg?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.