Graszoden kopen in Voorburg

Voorburg is onderdeel van gemeente Leidschendam-Voorburg en ligt in Zuid-Holland. Sinds 2002 is Voorburg geen zelfstandige gemeente meer, omdat het toen gefuseerd is met Leidschendam. De gemeente grenst aan Den Haag en Rijswijk. Door Voorburg stroomt de Vliet, een bekend kanaal en tevens recreatiegebied voor de bewoners van de gemeente. Veel bewoners van Voorburg kiezen ervoor om naast het bezoeken van het recreatiegebied ook in hun eigen tuin te genieten van de natuur. Zo hebben wij al graszoden gelegd in Voorburg in de wijken Bovenveen, Voorburg West en Essesteijn. Woont u in Voorburg en wilt u dat wij graszoden bij u komen leggen? Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over onze services.

Nieuwbouwprojecten Voorburg

Herenhuizen in Park070

In maart 2019 is de verkoop gestart van de herenhuizen in Park070. Alle woningen bij elkaar vormen een hofje waardoor een autovrije binnentuin ontstaat. De huizen zijn modern gebouwd en hebben naast de binnentuin ook elk een eigen, ruime tuin. Aan natuur geen gebrek dus. Aan de ene kant van Park070 woont u naast Park ’t Loo en aan de andere kant bent u binnen de kortste keren in de binnenstad van Den Haag. Park070 heeft dus voor ieder wat wils.

Wonen aan de Vliet

Direct aan de Vliet is project ‘Wonen aan de Vliet’ gerealiseerd. Dit project bestaat uit vier appartementen en twee ruime, luxe en vrijstaande villa’s. De woningen staan, zoals de naam al doet vermoeden, aan de Vliet. Op loopafstand bevindt zich het Huygenskwartier Voorburg, wat bestaat uit onder andere kwaliteitswinkels, diverse terrassen en restaurants. Alle woningen zijn energiezuinig en hebben zonnepanelen. Naast de ruime woonoppervlaktes hebben de villa’s ook een ruime tuin tot hun beschikking. Deze buitenruimte kan door de bewoners naar eigen smaak ingericht worden door bijvoorbeeld aspecten vanuit de natuurrijke omgeving terug te laten komen in de eigen tuin. Veel mensen kiezen voor graszoden als zij hun tuin willen vergroenen. Dit is namelijk een eenvoudige manier om in een handomdraai de tuin een ontspannen, natuurlijke sfeer te geven.

Park Vronesteyn

Park Vronesteyn bestaat uit vier verschillende villa’s. Alle villa’s hebben een ruime tuin. Zo heeft Villa ‘Jasmine’ bijvoorbeeld een extra grote tuin die in twee delen opgedeeld is. Villa Olive ligt aan een groene buitenplaats, de tuin van Villa Sienna ligt om de gehele villa heen en Villa Oranjerie heeft een tuin waar de bewoners alle ruimte hebben om te relaxen.

Natuur bij Voorburg

Recreatiegebied Vlietland

Op een kwartiertje rijden van Voorburg ligt recreatiegebied Vlietland. Het recreatiegebied beschikt over een plas van 130 hectare. Op deze plas is het mogelijk om allerlei watersporten uit te oefenen, waar ook alle benodigdheden voor verhuurd worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon te ontspannen bij Vlietland of iets te drinken bij een van de horecagelegenheden. Als u meerdere dagen wilt doorbrengen op deze prachtige plek, dan kunt verblijven op de camping.

Klantervaringen in Voorburg

Klantervaring van John uit Rijswijk

“Supersnel geleverd en mooie zoden!”

Contact prima verlopen, afspraak nagekomen, mooie zoden bemachtigd. Ben zeer tevreden. Na het uitrollen van een zode dacht ik wel dat er enige gele grassprieten tussen zaten, maar overall zie je hier niks meer van. En het blijft een natuur product uiteraard.. Kortom: prachtig spul en snel geleverd.

John - Rijswijk - 2020-03-18
Klantervaring van Annie uit 's-Gravenhage

“Kwaliteit goed en snel + netjes geleverd. ”

Gras is van mooie kwaliteit. 42m2 gras besteld met bemesting. Een emmertje bemesting voor ruim 100m2 oppervlakte, meer dan genoeg. Levering was vlot. Zeer vroeg in de ochtend geleverd. Pallet voor de deur gezet. Aan te bevelen!

Annie - 's-Gravenhage - 2020-04-18

Graszoden bezorgen Voorburg

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Voorburg en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Voorburg

Veelgestelde vragen in Voorburg

Hoe snel kunnen graszoden in Voorburg geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Voorburg?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.