Graszoden kopen in Velp

Een opgeknapte tuin is een leuk vooruitzicht, alleen komt er zóveel bij kijken dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Wat wilt u precies in uw tuin? Van welke materialen maakt u gebruik? Knapt u uw tuin helemaal zelf op of schakelt u een bedrijf in? Wat is uw budget? Allemaal vragen waar u rekening mee moet houden. U bent gelukkig niet de enige, want wij hebben een groot klantenbestand in Velp. Wij hebben al meerdere mooie tuinen gecreëerd in de wijk Velp Zuid beneden spoorlijn. Woont u ook in Velp en heeft u interesse in ons? Meer informatie kunt u onder aan deze pagina vinden. Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Nieuwbouw Velp

Nieuwbouwproject Sophiestraat Velp

Vlakbij de Posbank en Landgoed Biljoen: u vindt het allemaal op korte afstand. Aan de rand van de levendige Sophiastraat komt binnenkort een nieuwbouwwijk. Deze woningen zijn erg duurzaam, omdat regenwater wordt geïnfiltreerd in de bodem. Hierdoor wordt het riool minder belast en dat is iets waar het milieu weer heel blij van wordt. Wonen in de Sophiastraat, betekent wonen in een groenrijke omgeving. Ideaal voor de natuurliefhebbers onder ons!

Project Parkveld Daalhuizen

Wilt u vanaf de bank uitkijken op het park Daalhuizen? Dan moet u een kijkje nemen bij het nieuwbouwproject Parkveld Daalhuizen. Binnenkort verrijzen hier diverse woningen op de oude plek van het Vitens kantoor. Vanaf deze plek bent u binnen een paar minuten in diverse natuurgebieden in de omgeving. Liever ontspannen in uw eigen tuin? Dat kan natuurlijk ook. U kunt contact met ons opnemen om te praten over wat de mogelijkheden voor uw tuin zijn.

Natuur rondom Velp

Nationaal Park Veluwezoom

De echte natuurliefhebber moet absoluut eens (het liefst meerdere keren!) Nationaal Park Veluwezoom bezoeken. Hier vindt u van alles: van ongerepte bossen tot heidevelden en zandverstuivingen. Het park is ongeveer 5.000 hectare groot en is een aaneengesloten natuurgebied. Kenmerkend voor dit nationaal park is dat er veel heuvels zijn met prachtige uitzichten. Met een beetje geluk en mooi weer kunt u op de Posbank zelfs buurland Duitsland zien! Er zijn diverse wandel-, fiets-, mountainbike- en ruiterroutes te volgen. Voor de dierenliefhebbers is het leuk om te weten dat u hier zwijnen, reeën, herten, Schotse hooglanders, IJslandse paarden en schapen kunt tegenkomen. Nationaal Park Veluwezoom is met zekerheid één van de mooiste natuurgebieden van Nederland te noemen en zeker een bezoekje waard!

Klantervaringen in Velp

Klantervaring van Terence uit Wijchen

“Goede stevige schaduwgraszoden, voor de deur geleverd”

We hebben schaduw graszoden besteld en deze zien er robuuster uit dan de speelgras zoden die de overburen hebben. De zoden waren goed vochtig, mooi op maat gesneden en eenvoudig (zelf) te leggen. Het resultaat ziet er goed uit,

Terence - Wijchen - 2020-06-11
Klantervaring van A. uit Uden

“Erg tevreden over graszodenkopen.nl”

Vorige week zijn de graszoden besteld en geleverd. Van te voren hebben wij een mail ontvangen met de tijd van levering. De graszoden zijn netjes op tijd geleverd. Ook hebben we digitaal een duidelijke handleiding ontvangen, zodat we het gras netjes en eenvoudig zelf konden leggen. De graszoden zijn van goede kwaliteit. Wij zijn blij met ons mooie, nieuwe gras!

A. - Uden - 2020-04-20

Graszoden bezorgen Velp

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Velp en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Velp

Veelgestelde vragen in Velp

Hoe snel kunnen graszoden in Velp geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Velp?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.