Graszoden kopen in Valkenheide

In de sfeervolle Utrechtse plaats Valkenheide aan de Utrechtse heuvelrug kunt u voor een mooie groene tuin om uw huis graszoden kopen bij ons via de website. Graszoden maken uw huis extra mooi en aantrekkelijk. Graszoden kopen kan zeer gemakkelijk, want deze worden kant en klaar geleverd om zelf te leggen.

Valkenheide biedt veel groen in haar omgeving. Een groen grasveld creëert u door graszoden te kopen. Het gras zal in de zomermaanden gaan bloeien naast al het andere groen in uw tuin. Ook het onderhoud van graszoden is zeer gemakkelijk. U hoeft het gras in droge maanden een aantal keren te besproeien en regelmatig te maaien in de warme maanden. Verder is het gras alle jaargetijden netjes. Graszoden kopen geven uw woning een representatief uiterlijk in Valkenheide. 

Nieuwbouw in Valkenheide

In Valkenheide en de rest van de Utrechtse heuvelrug staan mooie vrijstaande woningen tussen het aantrekkelijke groen van de bossen in de omgeving.

Graszoden kopen voor een groen gazon is de juiste keuze als uw woning er uit wil springen tussen de Utrechtse natuur in Valkenheide. De Marezhof in Maarsbergen nabij Valkenheide is een nieuwbouwproject tussen de rustgevende bossen in de omgeving. Dit betreft grote luxe gezinswoningen in een omgeving waar u alle rust opdoet en kinderen zomers heerlijk buiten kunnen spelen op een zacht groen gazon.

Ook kunt u met graszoden een groot feest en BBQ in uw tuin geven. Graszoden kopen is ook ideaal als u kinderen heeft die met blote voeten buiten willen spelen. Denk aan een trampoline met zacht gras eromheen of een buitenzwembad neerzetten. 

Natuur in Valkenheide

Aan de Utrechtse heuvelrug is heel veel bos te vinden. Zowel in de winter als zomer is de natuur hier een genot. Valkenheide is een plaats waar iedereen tot rust komt. Het is heel ruim en rustig wonen. Voor wandelaars, fietsers en ruiters zijn er veel routes die aangedaan kunnen worden door mooie natuur, langs wateren en dorpen in de omgeving.

Valkenheide heeft prachtige villa’s met enorme tuinen aan groen gras en graszoden, verscholen tussen bomen en takken van de bossen. Daarnaast is er ook nog natuurpark “de Brink” waar veel wateren en bruggetjes zijn te vinden. Hier kunt u onder andere een picknick houden of gewoon even lekker de hond uitlaten.

Ook de Veluwe ligt niet ver weg van Valkenheide. Denk aan park Berg en Bos nabij Apeldoorn met veel bossen, heuvels en zelfs watervalletjes. Naast een bosvijver, speelweide en klimbos is er ook nog een uitkijktoren met een indrukwekkend uitzicht over de Veluwe. 

Bezienswaardigheden in Valkenheide

Graszoden kopen in Valkenheide biedt natuurlijk wonen in een bosrijke omgeving. Uiteraard zijn er naast rustig wonen leuke bezienswaardigheden voor een dagje uit in de omgeving.
Het Kröller-Müller museum wat bekend staat om bijzondere sculpturen en een beeldentuin ligt hier in de buurt.

Ook zijn er diverse exposities zoals van Van Gogh en andere kunstenaars te bewonderen in dit museum wat verscholen ligt in de natuur en bossen. Niet ver van Valkenheide in Baarn ligt het beroemde paleis Soestdijk waar u de geschiedenis kunt ervaren van de Royale Oranjes. Dit paleis is authentiek ingericht zoals het er vroeger uitzag en is weinig veranderd.

Ook kunt u een uitstapje maken naar de bruisende studentenstad Utrecht waar u de welbekende Domkerk kunt bezoeken. Een enorm kathedraal uit het jaar 1254. De Domtoren kunt u beklimmen wat leidt naar een verbluffend uitzicht over de stad Utrecht. 

Klantervaringen in Valkenheide

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Valkenheide

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Valkenheide en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Valkenheide

Veelgestelde vragen in Valkenheide

Hoe snel kunnen graszoden in Valkenheide geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Valkenheide?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.