Graszoden kopen in Tubbergen

Als u zich aan het verdiepen bent in het het kopen van een nieuwbouwwoning, dan zet u waarschijnlijk eerst op papier wat uw eisen zijn met betrekking tot de woonplaats en het type huis. U wilt natuurlijk in kaart brengen in welke provincie u wilt wonen, maar ook hoe uw droomhuis moet worden vormgegeven.

Wanneer u op zoek bent naar een huis in de kop van Overijssel, dan is project Mooi Almelo het overwegen waard. Het mooie Almelo ligt op korte afstand van Tubbergen. Een fijne plek om de omgeving eens uitgebreid te verkennen.

Tubbergen

Gelegen in het noorden van Twente kunt u Tubbergen vanaf uw nieuwe woonplaats in een mum van tijd bezoeken.
Naast rijksmonumenten en oorlogsmonumenten vindt u in Tubbergen ook het prachtige natuurreservaat Springendal.

Dit is met recht een bijzonder gebied te noemen. Als onderdeel van de gemeente Tubbergen en Dinkelland is het natuurreservaat een erosiedal, dat in de stuwwal van Ootmarsum ligt.
In dit bijzonder stukje natuur van Tubbergen vindt u beken, heuvels, bronnen en grafheuvels.

Wonen in Almelo

Als u overtuigd bent en een woning gaat kopen in Almelo, dan is het goed om al na te denken over het kopen van graszoden. Door uw tuin al vroegtijdig van graszoden te voorzien, realiseert u namelijk een tuin die uw nieuwe woning direct een mooie uitstraling geeft. Het aangezicht van uw woning zal hierdoor meteen verzorgd zijn.

Het kopen en leggen van graszoden heeft als bijkomend voordeel dat de klussers de binnenkant van uw woning niet zullen betreden met schoenen waar veel ongewild zand aan zit. Zo blijft uw te kopen huis een stuk schoner en heeft u minder nawerk na de oplevering

Tuin inrichten

Voor het vormgeven van uw tuin is het kopen van graszoden de eerste stap. Als u de graszoden bij ons koopt, kunnen wij deze op een gewenst moment bij u thuis komen bezorgen.
Zo kunt u eerst in alle rust in kaart brengen op welk moment u toe bent aan het inrichten van de tuin. De graszoden zijn eenvoudig door uzelf te leggen. Hiermee is de tuin in de basis klaar en is het tijd om de tuin te voorzien van verdere aankleding. Graszoden combineren met bloeiende planten of groenblijvende stuiken kan een prachtig geheel vormen.

Een bezoek aan een tuincentrum kan u helpen met het opdoen van inspiratie voor de invulling van uw groene weide.
Als zowel uw huis als uw tuin helemaal naar wens zijn ingericht, is het tijd om te gaan genieten van de nieuwe woonomgeving.

Klantervaringen in Tubbergen

Klantervaring van Jan uit Borne

“Snelle levering, goede oplossing van probleem”

Gras was op tijd geleverd, temperatuur was extreem hoog voor juni die dag (29 graden) ondanks dat we de pallet direct hadden afgepakt en dezelfde alles gelegd hebben bleek toch na een paar dagen dat er 4 banen/rollen last van broei hadden gehad. Na contact met ze op te hebben genomen is diezelfde dag nog een bevredigende oplossing gevonden (ondanks dat zij niet verantwoordelijk zijn voor broei).

Jan - Borne - 2020-06-10
Klantervaring van Roy uit Borne

“Top gazon”

Ondanks de hitte, erg goede zoden geleverd gekregen. Goede aanleggids en van tevoren nog een mailtje gehad om extra te sproeien.

Roy - Borne - 2020-06-04

Graszoden bezorgen Tubbergen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Tubbergen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Tubbergen

Veelgestelde vragen in Tubbergen

Hoe snel kunnen graszoden in Tubbergen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Tubbergen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.