Graszoden kopen in sterrenburg

Wonen in een stadswijk in het zuiden van Dordrecht. Die mogelijkheid heeft u als u besluit een huis in Sterrenburg te kopen. De wijk Sterrenburg is ontstaan in de jaren zestig. Zowel hoogbouw als laagbouw zult u aantreffen als u een kijkje gaat nemen in Sterrenburg.

Leuk detail is dat de straatnamen zijn vernoemd naar onder meer:

 • hemellichamen
 • astronauten
 • burchten
 • kastelen

Een wijk die enkele tientallen jaren oud is zal menig huizenkoper aantrekken.

Toch kan het zijn dat uw interesse juist ligt bij nieuwbouw in de omgeving van Sterrenburg. In dat geval zult u aangenaam verrast zijn door het aanbod dat Louisa’s Weelde in Dordrecht heeft op het gebied van woningen, die u daar kunt kopen.

Graszoden kopen in Dordrecht

Een huis kopen in dit nieuwbouwproject laat u genieten van de perfecte combinatie van stad en land. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar hier een huis en graszoden kopen, maken dat u dagelijks het natuurlijk schoon van boomgaarden, knotwilgen, bruggetjes, sloten, grienden en iepenlaantjes zult ervaren. Zo midden in de natuur en toch op steenworp afstand van de bruisende binnenstad. Over dit project is duidelijk heel goed nagedacht.

Weliswaar komt u hier te wonen in een dorpse sfeer met alle landelijke kenmerken, toch heeft u ook de voordelen van de stad op steenworp afstand. Het contrast tussen Sterrenburg en dit project is groot.

Landelijk groen wonen

Hakt u de knoop door en gaat u hier een huis kopen? In dat geval kunt u kiezen uit vrijstaande woningen of tweekappers. De huizen zullen een verbinding met elkaar vormen door boomgaarden en een park.

In totaal komen hier drie erven waarop de verschillende huizen worden gebouwd. Wat uiteindelijk uw erf ook zal worden, u heeft per definitie vanaf uw erf zicht op de groene voortuinen die met graszoden heel goed kunnen worden vormgegeven.

Behalve het prachtige zicht op de graszoden zijn er meerdere doorkijkjes, waardoor u een fraai zicht krijgt op de nabijgelegen groene gebieden en het achterliggende landschap. Aarzel niet langer en creëer uw eigen groene weide door graszoden voor uw nieuwe tuin te kopen.

Milieu

Een wandeling door uw nieuwe woonomgeving zal ongetwijfeld iets bij u losmaken. Dit mooie gebied dwingt bijna respect voor de natuur af.

Gelukkig is het mogelijk om uw eigen duurzame stempel te drukken op uw nieuwe woning. Zowel in Sterrenburg als in Dordrecht kunt u de woning op meerdere manieren verduurzamen. Wel zal de nieuwbouwwoning in Dordrecht op een efficiëntere manier duurzaam kunnen worden gemaakt. Als u tijdig aangeeft, welke maatregelen u wilt nemen op het gebied van duurzaamheid, dan zijn deze tijdens de bouw al mee te nemen in de uitvoering.

Het laten leggen van vloerverwarming, het kopen van een warmtepomp en goede isolatie vormen een goede start. Daarnaast kunt u zonnepanelen op uw dak laten leggen. De zon schijnt gratis en kan uw energienota verlagen door de werking van de zonnepanelen. Vergeet dan alleen niet om ledverlichting in uw huis te plaatsen en een elektrische kookplaat te kopen. Wilt u écht de puntjes op de i zetten, dan plaatst u de ledverlichting ook in uw tuin. Zo wordt het genieten van de graszoden wel heel erg eenvoudig.

Klantervaringen in sterrenburg

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen sterrenburg

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in sterrenburg en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor sterrenburg

Veelgestelde vragen in sterrenburg

Hoe snel kunnen graszoden in sterrenburg geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar sterrenburg?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.