Graszoden kopen in sterksel

Sterksel bevindt zich ten zuid-oosten van Eindhoven in de Provincie Noord-Brabant. Ook is Sterksel één van de kernen van de gemeente Heeze-Leende. In de hele gemeente Heeze-Leende kunt u graszoden bij ons kopen dus ook in Sterksel. U kunt de graszoden online bij ons kopen en vervolgens krijgt u van ons de keuze om de graszoden zelf op te komen halen of dat u een levering op locatie naar keuze wilt.

Graszoden kopen in Kloostervelden

klootservelden is een nieuwe woonwijk in Sterksel en het project bestaat nu uit 49 huizen. Totaal zal de nieuwe wijk uit ongeveer 180 woningen bestaan. Waaronder tussenwoningen, hoekwoningen, levensbestendige woningen, vrijstaande woningen en bouwkavels. Duurzaam staat in deze natuurlijke omgeving met veel ruimte centraal. Zo worden alle huizen gasloos opgeleverd, bovendien zijn alle huizen van dit project voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. De kavels van dit project zullen tot wel 742 m² groot zijn. Hierdoor is het goed mogelijk om een strak gazon aan te leggen. Als u graszoden wilt kopen, maar u een huis met een tuin op het noorden heeft, waar dus minder zon komt, is dat geen probleem bij ons. Bij ons kunt u schaduwgras kopen. Deze specifieke graszoden zijn voor plekken ontwikkelt waar weinig tot geen zonlicht komt. Naast het schaduwgras kunt u ook speelgras bij ons kopen. Naast het vele groen wat dicht in de buurt is in deze nieuwe wijk, zal Eindhoven op maar 20 minuten afstand liggen met de auto.

De huizen in Sterksel

In de omgeving van Sterksel is menselijke activiteit gevonden uit de prehistorie. Sinds dien is deze regio met pauzes bewoont geweest tot nu. De “huizen” uit de prehistorie zijn er natuurlijk niet meer. Veel relatief oude huizen wel, maar zo hier en daar is ook nieuwbouw te vinden. Zo wordt de nieuwbouwwijk de Kloostervelden nu ook uit de grond gestampt. De omgeving van Sterksel bestaat vooral uit weilanden.

Nationaal ark De Groote Peel

Dit nationaal park is ruim 14 km² groot en bevindt zich in de provincies Limburg en Noord-Brabant. Sinds 1993 is dit officieel een nationaal park en het wordt door Staatsbosbeheer beheerd. De Groote Peel kent heide, bossen, moeras en struwelen. De turfwinning was in dit gebied belangrijk en de veenputjes en peelbanen herinneren ons hedendaags nog hieraan. Omdat dit gebied zo veel grote plassen heeft en er zo weinig mensen komen, is dit gebied goed geschikt voor vogels. Bijzonder in dit gebied zijn dan ook de water- en moerasvogels zoals de blauwborst, bruine kiekendief, roerdomp en dodaars. Naast de vele vogels komen er in dit gebied ongeveer 25 verschillende soorten zoogdieren voor zoals de hermelijn, bunzing, diverse soorten vleermuizen, ree en het wild zwijn. Ook komen er in De Groote Peel reptielen en amfibieën zoals de gladde slang, kikkers en hagedissen voor. Voor de visliefhebbers is dit een saai gebied, omdat het water relatief zuur is. De Amerikaanse Hondvis kunt u daarom als enige vinden in dit gebied. Voor de dierenliefhebbers is dit gebied dus interessant, maar voor de plantenliefhebbers is er ook veel te zien in De Groote Peel. Zo kunt u in dit gebied de vleesetende zonnedauw, witte snavelbies, veenpluis en nog veel meer vinden. Dit prachtige gebied ligt op een kleine 20 kilometer van Sterksel en het is goed met de auto te bereiken. In dit gebied zijn diverse wandelpaden, fietspaden, mountainbikeroutes en ruiter- en menroutes te vinden. Ook zijn in dit natuurgebied honden toegelaten.

Klantervaringen in sterksel

Klantervaring van Joey uit Valkenswaard

“Perfect”

Binnen enkele dagen geleverd tot aan de deur. Matten ware kwalitatief goed onderhouden.

Joey - Valkenswaard - 2020-06-04
Klantervaring van Martens uit Eindhoven

“Goed gras, snel bezorgd”

Snel bezorgd, goed gras

Martens - Eindhoven - 2020-06-22

Graszoden bezorgen sterksel

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in sterksel en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor sterksel

Veelgestelde vragen in sterksel

Hoe snel kunnen graszoden in sterksel geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar sterksel?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.