Graszoden kopen in Steenbergen

Ook in het Brabantse Steenbergen is een groen gazon van graszoden de uitkomst voor een mooie tuin. Graszoden kopen is een manier om uw tuin te voorzien van veel groen. Graszoden kunt u laten leveren en bestellen via de website. Graszoden vullen de tuin met openheid en variatie aan beplanting. Graszoden kunnen makkelijk door uzelf worden gelegd. Uitrollen gaat makkelijk en eenvoudig op een ondergrond die vlak is geharkt en vrij is van onkruid. Steenbergen maakt onderdeel uit van de groene Brabantse natuur. Uw woning zelf is ook omgeven door natuur als u graszoden gaat kopen. U kunt uw bestaande tuin verniewen met frisse graszoden zodat uw tuin weer als herboren is. Ook kunt u bij de aanleg van een nieuwe tuin in Steenbergen graszoden kopen voor een mooi uniek tuin ontwerp. Met graszoden kunt u alle kanten uit omdat ze makkelijk op maat zijn te maken. U kinderen kunnen ook genieten van een voetbal wedstrijd op een groen gazon in de achtertuin.

Wijken en wonen in Steenbergen

Als u graszoden gaat kopen kunt u net zo groen wonen als Steenbergen is. Nabij Steenbergen in Oude Tongen aan de Marieniersweg en de Dabbestraat liggen prachtige nieuwbouw woningen die veel ruimte bieden in hun tuinen voor een lekker groot gazon aan graszoden. Graszoden kopen voor Steenbergen en de omliggende dorpen als Oude Tongen zijn voor een goed en mooi tuinontwerp. De aanleg van de tuin kunt u door een professional laten doen zoals een 3D ontwerp laten maken. Indien u zelf de materialen aanschaft kunt u ook graszoden kopen die een mooie aanvulling in de tuin geven. 

Natuur om en nabij Steenbergen

De Brabantse natuur is rijk aan vele dieren zoals vogels, heide, zandstuifen en bos. Natuurmonumenten heeft diverse mooie wandelroutes nabij Steenbergen in haar aanbod. Zo is er de Dintelse Gorzen wandelroute. Het is een oud getijdegebied en is dus veel natuurhistorie te vinden qua grond, water en landschap. Het grote meer bestaat uit zoet water, wat vroeger zout was. Tot 1987 lag er een dam omdat het meer onderdeel was van de getijden zee. Paaltjes zijn gemarkeert tot blauwe of gele route. De blauwe route bedraagd 3 km en de gele 5 km aan adembenemede wandelpaden door de natuur. Steenbergen was ooit een middeleeuwse vestigingstad. Hier kunt u het oude fort Hendricus vinden in de groene natuur, als de verdedigingsmuur van Steenbergen. Dit fort is gebouwd door Frederik Hendrik die als stadshouder en zoon van Willem van Oranje, dit fort in 1627 bouwde. Het fort deed zijn werk tot 1816 en is nu een oud monument in beheer van Natuurmonumenten in west Brabant nabij Steenbergen. 

Bezienswaardigheden

Steenbergen heeft veel natuur en veel rust. Net als u groene graszoden gaat kopen voor uw tuin kunt u ook verschillende dingen bekijken en bezoeken in Steenbergen. Nabij Steenbergen ligt Bergen op Zoom. Deze stad is een mooie historische Brabantse stad met een prachtig oud stadshuis en diverse andere historische gebouwen. Een bekend monument is de lieve vrouwen/gevangenis poort. Dit tekend het straatbeeld van de gezellige stad. Het VVV kantoor dat in het historische Mauritshuis in het nabijgelegen Willemstad zit, heeft een kleine collectie museum stukken. In Oudenbosch is een mooie katheliek te bezichtigen. Bergen op Zoom heeft ook een mooi Markiezenhof welke geschikt is om te zetten, door te wandelen of bijvoorbeeld een bruidspaar op de foto te zetten.

Klantervaringen in Steenbergen

Klantervaring van Sander uit Roden

“Alles conform afspraak”

Onze 200 m2 graszoden van prima kwaliteit en op afgesproken tijdstip geleverd. Heldere communicatie en instructies.

Sander - Roden - 2020-07-05
Klantervaring van Hans uit Roden

“Snelle levering en prachtige graszoden”

De graszoden keurig geleverd op een pallet en ze waren ook zo gelegd. In een mum van tijd een prachtig gazon !! En meteen in gebruik genomen door de hondjes: "Wat hebben we dit gemist !!" Beetje jammer van de (crocus)bolletjes in de zoden.

Hans - Roden - 2019-09-12

Graszoden bezorgen Steenbergen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Steenbergen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Steenbergen

Veelgestelde vragen in Steenbergen

Hoe snel kunnen graszoden in Steenbergen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Steenbergen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.