Graszoden kopen in Sprang-capelle

Sprang-Capelle is een gemeente in de provincie Noord-Brabant en telt ruim 9.000 inwoners. Sprang-Capelle is in 1923 ontstaan na de samenvoeging van Vrijhoeve, Capelle en Sprang. Daarnaast is de gemeente rijk aan veel banen binnen de transport en industriewerkzaamheden. Sprang-Capelle kent veel groene gebieden. Deze gebieden worden goed onderhouden door de gemeente en lopen zelfs door tot aan de woonwijken. Denk hierbij aan bomen, struikgewas, kleine parkjes en grasvelden. Wij dragen hier zelf ook een steentje aan bij door grasmatten op maat aan te bieden. Via onze website kunt u gemakkelijk aangeven voor welk oppervlakte u graszoden zou willen, vervolgens komen wij de graszoden bij u afleveren en, indien gewenst, zelfs meteen aanleggen.

De Eendenkooi

In Sprang-Capelle ligt een kleinschalig gebied met de naam De Eendenkooi. Zoals de naam wellicht al doet vermoeden, is dit gebied rijk aan veel verschillende soorten vogels. Dit vanwege de drassige graslanden en slootjes in het gebied. U kunt er als vogelliefhebber dus allerlei mooie vogels spotten, maar ook als u niet specifiek een vogelliefhebber bent, is een wandeling maken door het gebied is ook zeker aan te raden. De locatie zorgt gegarandeerd voor de mooiste vergezichten van Sprang-Capelle.

Natuurgebied De Langstraat

Natuurgebied De Langstraat is een veelzijdig maar klein natuurgebied in Sprang-Capelle. Het gebied bestaat vooral uit groen grasland en heide, met een aantal doorkruisende wandelpaden. U kunt er naast het wandelen ook heerlijk zitten bij een aantal horecagelegenheden en er is een parkeerplaats te vinden aan de rand van het natuurgebied. De Langstraat is vooral een aanrader voor de echte natuurliefhebbers, aangezien er een grote diversiteit in bloemen en planten te zien is. Kortom, een kleurrijk en rustgevend natuurgebied waar u een mooie wandeling kunt maken of een stuk kunt hardlopen. Het gebied is vrij toegankelijk en het hele jaar door open.

Nieuwbouw in Sprang-Capelle

Alhoewel er op het moment geen grote nieuwbouwplannen zijn binnen Sprang-Capelle, staan er wel een aantal mooie woningen te koop. Nieuwbouwwijk Vier Heultjes staat al een tijdje op de kaart, maar bevat nog wel woningen die te koop staan. Het mooie aan deze wijk is dat de huizen in een heel groen en rustgevend gebied liggen. U bent zelfs vijftien minuten verwijderd van verschillende natuurgebieden, maar ook de woningen zelf zijn omgeven door bomen, struikgewas en grasvelden. Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Sprang-Capelle en wilt u graag graszoden in uw tuin laten aanleggen? Wij kunnen u daarbij helpen! Via onze website kunt u aangeven welk oppervlakte u van gras wil voorzien. Wij komen de grasmatten vervolgens bij u afleveren en u kunt er zelfs voor kiezen de grasmatten meteen voor u te laten aanleggen.

Klantervaringen in Sprang-capelle

Klantervaring van Eva  uit Waspik

“Super graszoden!”

Hele mooie kwaliteit zoden, goed legbaar. Ook niks aan te merken op bezorging. Goede service!

Eva - Waspik - 2020-03-16
Klantervaring van Tamara kooyman uit Dussen

“Fantastische! ”

Gisteren laat in de middag werd het gras geleverd. Vanwege het warme weer gelijk gelegd en bemest. Het is mooi donker stevig dik gras. Voelt heerlijk aan. Binnen kort moeten we voor een ander deel van de tuin ook nog hebben. Gaan we zeker weer hier bestellen!!

Tamara kooyman - Dussen - 2020-06-13

Graszoden bezorgen Sprang-capelle

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Sprang-capelle en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Sprang-capelle

Veelgestelde vragen in Sprang-capelle

Hoe snel kunnen graszoden in Sprang-capelle geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Sprang-capelle?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.