Graszoden kopen in Simpelveld

Bent u woonachtig in Simpelveld, dan weet u als geen ander wat grasmatten zoal met de omgeving kunnen doen. Wellicht is het groene landschap ook wel een van de redenen geweest waarom u bent verhuisd naar deze plaats in Zuid-Limburg. Of het is de reden waarom u deze plaats nooit meer gaat verlaten. Of u nu in het centrum woont, bijvoorbeeld aan de Diddenstraat of de Irmstraat. Of juist het geluk heeft in het prachtige buitengebied te mogen wonen. In alle gevallen doet het u erg goed om kwalitatief goede graszoden te kopen voor uw tuin in Simpelveld.

Uw tuin is net zo groen als de Limburgse heuvels dankzij graszoden van Graszodenkopen.nl

 De Limburgse heuvels liggen rond Simpelveld. Hier ziet u maar al te goed wat mooie grasmatten met uw tuin kunnen doen. Die intens groene kleur ziet u natuurlijk ook het liefste in uw eigen voor- en achtertuin terug. Door te investeren in graszoden kopen voor uw tuin in Simpelveld, profiteert u van tientallen sociale en ecologische voordelen. U maakt er de mooiste herinneringen met vrienden en familie en goed onderhouden graszoden doen meer voor het milieu dan de meeste andere planten.

 

Geniet van een mooi verzorgde tuin in uitstekende staat in Simpelveld

Wist u dat er nog veel meer voordelen verbonden zijn aan graszoden kopen voor uw tuin in Simpelveld? Zo neemt een mooi verzorgd gazon meer koolstofdioxide op uit de lucht en vervangen deze door zuurstof. Ook voert gras water de lucht in, waardoor de luchtvochtigheid stijgt en vervuilende stoffen afnemen. Dit betekent dat u er met uw tuin voor zorgt dat de luchtkwaliteit wordt verbeterd.Daarnaast is gras kopen effectiever in het binden van grond dan welke andere plant dan ook en het regelt de afvoer door de watersnelheid te vertragen. Dit betekent dat water beter de grond in kan trekken na een lange en intensieve regenbui. Bent u overtuigd geraakt van alle voordelen die graszoden kopen voor uw tuin in Simpelveld te bieden hebben? Doordat u uw bestelling direct bij de teler plaatst, kunt u deze erg snel in huis verwachten.

Klantervaringen in Simpelveld

Klantervaring van Dóra  uit Heerlen

“Goede kwalitijt, snell levering”

Goede kwalitijt, snell levering.

Dóra - Heerlen - 2020-04-16
Klantervaring van Natasha uit Heerlen

“Super mooi vol groen gras!”

Wat een snelle levering naar zuid-Limburg! En wat een mooi groen stevig gras! We hebben het gisteren pas gelegd en moeten natuurlijk even afwachten hoe het eruit ziet over een paar weken! Maar daar hebben we alle vertrouwen in. Nog contact gehad met jullie klantenservice en hier ook goed en duidelijk advies gekregen! Wij zijn dik tevreden!!

Natasha - Heerlen - 2019-08-31

Graszoden bezorgen Simpelveld

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Simpelveld en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Simpelveld

Veelgestelde vragen in Simpelveld

Hoe snel kunnen graszoden in Simpelveld geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Simpelveld?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.