Graszoden kopen in Scheveningen

In het mooie Haagse stadsdeel Scheveningen kunt u uw tuin mooi maken met een gazon van graszoden. Graszoden kopen in Scheveningen zorgt ervoor dat u een stuk natuur in en om uw huis krijgt. Door graszoden te kopen draagt u bij aan een schoon milieu en zorgt daarbij tevens voor een mooie achtertuin.

Scheveningen ligt aan zee en heeft daardoor veel natuurpracht zoals duinen en stranden. Het is een onderdeel van de randstad die jaarlijks vele toeristen trekt. Graszoden kopen en leggen in uw achtertuin zorgen voor een mooie uitstraling van de woning. Ook zorgen graszoden voor een netjes aanzicht. Een groen gazon is goed in de zomer te gebruiken. Kinderen kunnen heerlijk spelen op zacht groen gras. Als u graszoden wenst te kopen kunt u deze makkelijk online kopen. Leveren of ophalen is beiden mogelijk.

Graszoden zijn niet moeilijk om zelf te leggen. Deze rolt u uit op een vlakke aangeharkte ondergrond van aarde. Graszoden kopen in Scheveningen is een goede keuze als u net ingetrokken bent in een nieuwe woning of van plan bent om uw tuin te renoveren. Graszoden kunnen altijd worden gelegd maar zijn op zijn mooist in het voorjaar en de zomer.

Nieuwbouw in Scheveningen

In de Haagse badplaats staan vele nieuwe kavels waarop gebouwd wordt en waar een mooie zacht groen gazon zeker welkom is. Zo zijn er nieuwbouw projecten in de duinen en langs de boulevard in Scheveningen waar u een echt vakantiegevoel opdoet.

Denk aan duinvilla’s en gezinswoningen die worden voorzien van een mooi grasveld wat afsteekt tegen de duinen en de zee. De omgeving heeft een heerlijke zeelucht en een bloeiend grasveld met mooie bloemen en planten maken het wonen in Scheveningen zeer aangenaam. 

Natuur in Scheveningen

Scheveningen staat bekend om haar mooie stranden en duinen. In de warme zomermaanden liggen de stranden vol en kunt u genieten van de golven van de zee. Ook kunt u elk jaargetijden een mooie wandeling maken door de duinen van Scheveningen.

U ontsnapt op deze manier de drukte van de stad aan mooie natuur. Denk aan de hond uitlaten of even een frisse neus halen door zeewind te inhaleren. De natuur en de welbekende Pier in Scheveningen geven een echt vakantiegevoel voor de inwoners. Tevens zijn er talloze bezienswaardigheden zoals een zee aquarium “Sea Life” met prachtige zeedieren. 

Bezienswaardigheden in Scheveningen

Scheveningen heeft het bekende “Fortis Circustheater” wat nu het AFAS circustheater heet waar door de loop van jaren bekende Nederlandse musicals worden gehouden.
Denk aan de Lion King en Aida die een groot succes waren. Tegenwoordig draait de musical Anastasia er en zijn diverse optreden van bekende zangers en cabaretiers.

Sea Life is het grootste zeeaquarium en een echt zeedierenpark. Hier zijn zowel dieren uit de Noordzee als Tropische zeeën te vinden. Denk aan vele soorten vissen, zeeschildpadden, koraaldieren, kwallen maar ook Otters en Pinguïns. Daarnaast zijn er speciale dieren uit de Amazone zoals Krokodillen en Slijkdieren.

Het bekendste in Scheveningen is de lange boulevard en pier vol met restaurants en winkels waar u zomers heerlijk kunt flaneren als aan de Spaanse costa’s. Ook liggen er diverse hotels en woningen langs de boulevard. Zomers is het weer aangenaam en ervaart u een zeebries. In de winter kan een wandeling uiteraard ook heel fijn zijn en kunt u gezellig uit eten gaan aan de boulevard.

Klantervaringen in Scheveningen

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Scheveningen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Scheveningen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Scheveningen

Veelgestelde vragen in Scheveningen

Hoe snel kunnen graszoden in Scheveningen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Scheveningen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.