Graszoden kopen in s-Gravenzande

Heeft u de knoop doorgehakt en wilt u uw tuin opknappen en omtoveren tot wat u in gedachten heeft? Een leuk project voor u, maar ook voor ons. Wij helpen u namelijk graag bij het maken van alle keuzes. Wij hebben al meerdere klanten in ’s Gravenzande geholpen,  bijvoorbeeld uit de wijken Vreelande, Zandevelt, Edelstenenwijk en Nieuw Vaart. Woont u ook in ’s Gravenzande? U kunt contact met ons opnemen. Meer informatie vindt u onderaan deze pagina.

Nieuwbouwwijken in ’s Gravenzande

Nieuwbouwwijk Aan de Nieuwe Vaart

Binnenkort komt naast de Nieuwe Vaart een unieke buurt met ongeveer 38 woningen. De locatie is ideaal, omdat de woningen tussen een watergang en een ecologische zone staan. De woningen zijn omringd door de natuur. De tuinen zijn op een manier ingericht dat wanneer u naar buiten kijkt, u altijd zicht heeft op de buitenlucht. Hierdoor ervaart u een fijn gevoel van vrijheid. Wilt u uw tuin maken tot een ontspannen plek? Wij helpen u graag!

Nieuwbouwwijk Zand en Honing

Binnenkort komt er een kindvriendelijke buurt naast de ecologische zone. De woningen zijn onderdeel van Project Rijnvaart een langgerekt en groen gebied tussen ’s Gravenzande en Naaldwijk. Hier wordt een nieuwe watergang en groene zone aangelegd waar u zich heerlijk in de natuur kunt wanen, bijvoorbeeld tijdens het wandelen, fietsen of hardlopen. Ook ligt het recreatiegebied Prinsenbos om de hoek waar u ook de hort op kunt. Een ideale locatie om te wonen, dat is een ding wat zeker is!

Natuur rondom ’s Gravenzande

Natuurgebied Het Staelduinse Bos

Natuurgebied Het Staelduinse Bos is ongeveer 95 hectare groot in het Westland tussen Hoek van Holland en Maasdijk en is een beschermd gebied. U kunt veel doen in natuurgebied ’t Staelduinse Bos: fietsen, wandelen, excursies, natuur bekijken en dieren spotten. De wandelroutes zijn rolstoelvriendelijk. Ook kunt u in de geschiedenis van Nederland duiken. Er zijn meerdere bunkers uit de Tweede Wereldoorlog die u kunt bezoeken.

Duingebied De Banken

Vlakbij ’s Gravenzande, tussen Monster en Hoek van Holland, vindt u het duingebied De Banken. Het is het smalste deel van de duinen van het Hoogheemraadschap van Delfland. Het gebied heeft zijn naam ‘De Banken’ te danken aan de twee laaggelegen natte duinvalleien bij ’s Gravenzande. Het natuurgebied kent veel verschillende flora en fauna: paddenstoelen, rugstreeppadden, zandhagedissen, verschillende broedvogels en planten. In De Banken kunt u heerlijk uitwaaien tijdens de herfst en winter of lekker genieten van het zonnetje in de lente en zomer. Kortom: een fijne plek!

Klantervaringen in s-Gravenzande

Klantervaring van Eline uit S gravendeel

“Zeer tevreden, zeker aan te bevelen”

Wij zijn zeer tevreden met de graszoden van graszodenkopen.nl. De levering was erg snel en ze werden keurig verpakt, op een pallet geleverd. Een paar jaar geleden hebben we bij de plaatselijke tuinwinkel graszoden gekocht. Daar waren we totaal niet tevreden over. De graszoden (schaduwgras) van graszodenkopen.nl voelden kwalitatief veel beter aan. We hebben ze kunnen leggen zonder dat er scheuren in kwamen. Inmiddels 5 dagen verder en het gras ziet er nog steeds mooi uit. Wat wij ook erg fijn vonden was dat er een duidelijk boekje bij zit met de uitleg over hoe je het gras moet onderhouden.

Eline - S gravendeel - 2019-09-25
Klantervaring van Eva  uit Waspik

“Super graszoden!”

Hele mooie kwaliteit zoden, goed legbaar. Ook niks aan te merken op bezorging. Goede service!

Eva - Waspik - 2020-03-16

Graszoden bezorgen s-Gravenzande

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in s-Gravenzande en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor s-Gravenzande

Veelgestelde vragen in s-Gravenzande

Hoe snel kunnen graszoden in s-Gravenzande geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar s-Gravenzande?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.