Graszoden kopen in Ridderkerk

Het opknappen van een tuin is een leuk proces waar u waarschijnlijk al een lange tijd naar uitkijkt. Een tuin is immers de plek om te kunnen ontspannen en daarom erg belangrijk. We begrijpen ook dat lang niet alle keuzes die u moet maken makkelijk zijn. Wij helpen u graag een handje bij het maken van de juiste keuzes. We hebben al veel klanten uit Ridderkerk geholpen met het creëren van hun droomtuin. Ons vaste klantbestand uit Ridderkerk bestaat uit de wijken Het Zand, Slikkerveer, Ridderkerk West en Rijsoord. Komt u ook uit Ridderkerk en wilt u uw tuin opknappen of een gazon aanleggen? U kunt onder aan deze pagina meer informatie vinden over onze werkwijze.

Nieuwbouwwijken in Ridderkerk

Project Binnenrijk

Het gebied dat voorheen Driehoek Het Zand heette, wordt binnenkort Binnenrijk genoemd. In deze wijk komt een besloten en groen binnengebied met fijne en ruime woningen. Vanaf uw voordeur stapt u direct het groene park in. Ideaal! Ook komt er een buitensportveld en een ontmoetingsplek. Voor een oase van rust biedt de grote privétuin, die bij elke woning hoort, uitkomst. Wonen in deze wijk geeft u diverse mogelijkheden om uw hart op te halen in een natuurlijke leefomgeving.

Project Riederwerg

Aan de Nieuwe Maas en de Grienden komen woningen in Oud-Hollandse stijl. Een ideale plek met prachtig uitzicht waar u elke dag bij wakker wordt: het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar toch komt het er in 2020. De woningen beschikken over ruim opgezette tuinen waar u heerlijk kunt zitten. Wilt u uw tuin passend maken bij uw woonomgeving? Wij helpen u graag waar we kunnen bij het ontwerpen van een tuin met prachtige graszoden. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Natuur rondom Ridderkerk

De Ridderkerkse Griend

Aan de westoever van de Noord ter hoogte van Ridderkerk, is De Ridderkerkse Griend te vinden: een hakgriend die in verbinding staat met het water van de Noord. De Ridderkerkse Griend heeft als doel om een leefgebied te creëren voor bijzondere dieren en plantsoorten, denk aan de spindotterbloem en de bever. Het natuurgebied bestaat uit wilgenhakhout en wilgenvloedbos waar een aantal wandelpaden doorheen lopen. Een tip: neem voor uw wandeling laarzen mee, want het kan erg modderig zijn.

Crezéepolder

Op korte afstand van Ridderkerk vindt u de Crezéepolder: het nieuwste natuurgebied van Stichting Het Hollands Landschap. Het gebied bestaat uit ongeveer 50 hectare. Eén van de bijzondere dingen van het natuurgebied is dat hier twee keer per dag eb en vloed uitstromen. In dit natuurgebied kunt u veel dieren zien, zoals de bever en de winde. Alleen daarom is het heerlijk om te wandelen in de Crezéepolder!

Klantervaringen in Ridderkerk

Klantervaring van Niels uit Ridderkerk

“Geweldige service en zeer mooi en goed gras”

Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Na een zeer snelle levering (en dat ondanks de drukte), de volgende dag het gras gelegd en ik moet zeggen met een prima resultaat. Top service en kwaliteit!

Niels - Ridderkerk - 2020-03-31
Klantervaring van Dennis uit Krimpen aan den IJssel

“Duidelijk en correct”

De afspraken worden nagekomen, waar nodig advies. Levering vriendelijk en correct!

Dennis - Krimpen aan den IJssel - 2020-05-06

Graszoden bezorgen Ridderkerk

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Ridderkerk en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Ridderkerk

Veelgestelde vragen in Ridderkerk

Hoe snel kunnen graszoden in Ridderkerk geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Ridderkerk?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.