Graszoden kopen in ossendrecht

Wilt u graszoden kopen in Ossendrecht! Bij ons kan het. Wij leveren graszoden die u kunt kopen. U kunt na het kopen de graszoden laten leveren, of u kunt ze gewoon komen ophalen.In Ossendrecht zijn er met graszoden leggen genoeg mogelijkheden. Ossendrecht is een plaatsje in de gemeente Woensdrecht. Dit ligt in onze zuidelijke provincie genaamd Noord-Brabant. In 2020 had dit kleine dorpje iets meer dan 5000 inwoners.Ossendrecht is heel erg lang een zelfstandige gemeente geweest. Maar, na 1996 kwam hier officieer verandering in.Wanneer u graszoden wilt kopen in Ossendrecht, dan informeren wij u hieronder over de mogelijkheden die u hebt. Ook willen we meer perspectief bieden betreft het plaatsje Ossendrecht.

Natuur in Ossendrecht.

Ossendrecht ligt nabij aan de Brabantse Wal. Dit wil zeggen dat er zich in het drop een hoop hoogteverschillen voordoen. Deze kunnen zelfs wel tien meter zijn! De kalksteenfabriek Boudewijn is inmiddels ingericht tot monument. Hier kunt u naartoe wanneer u wenste te horen over de rijke geschiedenis van de Brabantse wal. Meer dan 1 miljoen jaar gaat dit complete verhaal terug in de tijd.

Er zijn voor graszoden kopen in Ossendrecht genoeg mogelijkheden in polderland. Dit strekt zich uit ten wensten van het kleine Brabantse plaatsje.

Daarnaast heeft Ossendrecht nog een aantal interessante bezienswaardigheden waar u de plaats echt goed kunt ontdekken. Zo bestaat er nog een hervormde kerk, een voormalig Raadhuis aan de Dorpsstraat, en de voormalige kapel staat er ook nog. Deze is gebouwd ter nagedachtenis aan Marie Adolphine. Deze is te zien aan het Adolphineplein 2, uit 1954.

Nieuwe wijken in Ossendrecht.

Er zijn al heel lang plannen om nieuwe woningen te bouwen op de voormalige fabriek Boudewijn. Het is echter meer dan 20 jaar bij enkel plannen gebleven. Destijds is het terrein opgekocht door een bouwgroep uit Hoogerheide. Dit terrein is daarna opnieuw doorverkocht aan Vestia. Zij hadden enorme plannen met het terrein. Maar, dit is niet iets waar het enkel bij bleef.

In 2018 is het terrein opnieuw gekocht door het bedrijf uit Hoogerheide. Zij lieten er dit keer, ironisch genoeg, geen gras over groeien. In 2019 moesten er 32 maar liefst uit de grond worden gestampt.

Dit plan aan woningen kenden een enorm ruime diversiteit. Er moesten 18 kavels worden gevuld van tussen de 200 en de 600 vierkante meter aan omtrek. Hier moesten 14 vrijstaande woning uit voortkomen en een aantal twee onder één kap woningen.

Plannen voor twee wijken.

Er zijn niet enkel mogelijkheden voor het leggen van nieuwe Graszoden in één, maar zelfs in twee wijken. Er werd op de Boudewijngroeve gebouwd, maar hier bleef het niet bij. In de loop van 2019 zou er nog een project worden opgestart. Er zijn twee diverse wijken waarmee Ossendrecht hoopt net iets meer dan 100 nieuwe woningen uit de grond te stampen.

Voor graszoden kopen in Ossendrecht biedt dit uiteraard genoeg nieuwe mogelijkheden. Ossendrecht hoopt met de nieuwe woningen ook wat meer richting een naam als groene gemeente te verschuiven. Deze wijken zijn nu enigszins onder constructie, maar inmiddels is er al een hoop bijgekomen anno 2021. De nieuwe woonmogelijkheden zijn vooral voor starters gunstig. Het is een gemeente die in het zuid-westen van de Brabantse provincie ligt, maar u kunt er wel makkelijk bij grote steden als Breda, Tilburg en Eindhoven komen.

Klantervaringen in ossendrecht

Klantervaring van Timo uit Halsteren

“Kwaliteit gras voor een goede prijs”

Bestellen ging makkelijk en duidelijk via de site. Levering was ook mooi op tijd. Ik heb de zoden pas een dag later kunnen leggen maar dit heeft de graszoden er niet minder op gemaakt. Vooraf nog wat informatie opgevraagd waar gelukkig snel op gereageerd werd! Heel blij nu met het resultaat

Timo - Halsteren - 2020-03-30
Klantervaring van Tilly van arendonk uit Roosendaal

“Makkelijk, snel, kwalitatief goed”

Ze komen hun afspraken na. Mailtjes zijn duidelijk en behulpzaam. Op het moment dat wij graszoden bestelde was het erg warm, het mailtje met tips was duidelijk en heeft goed geholpen. Gras is gemakkelijk te leggen en ziet er prachtig uit!

Tilly van arendonk - Roosendaal - 2020-05-24

Graszoden bezorgen ossendrecht

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in ossendrecht en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor ossendrecht

Veelgestelde vragen in ossendrecht

Hoe snel kunnen graszoden in ossendrecht geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar ossendrecht?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.