Graszoden kopen in Nooitgedacht

Pagina bekijken

Een mooie tuin rond de eigen woning is de wens van iedere huiseigenaar. Het ontwerpen en aanleggen van de buitenruimte maakt de leefomgeving pas compleet. Bent u pas in het prachtige dorp Nooitgedacht komen wonen dan kunt u dagelijks van de schitterende natuur om u heen genieten. Een mooi aangelegd gazon laat uw tuin geleidelijk overgaan in de groene natuur. Het grasveld inzaaien is een mogelijkheid. U moet dan enkele weken tot maanden wachten voordat de grasmat sterk genoeg is om erop te lopen. Door graszoden te kopen heeft u al in een dag een prachtig en sterk gazon. In de omgeving van Nooitgedacht kunnen wij het hele jaar verse grasmatten leveren. Onderaan dit artikel kunt u alle informatie over onze service vinden.

Wonen in Nooitgedacht

Het plaatsje Nooitgedacht is ontstaan op een plek waar in het verleden onherbergzame heidevelden en moerassen lagen. Het dorp is vernoemd naar een van de eerste boerderijen uit de 19e eeuw. Het gebied rond het huidige dorp werd door een windmolen drooggelegd. Nu is deze streek gewild onder natuurliefhebbers en rustzoekers om van hun vrije tijd te genieten. Diverse nieuwbouwprojecten, zoals de Boskavels en Laankavels, bieden de kans om midden in de natuur te leven. Er worden huizen gebouwd die ieder aan een eigen stukje bos grenzen. Na een drukke werkdag is dit uw eigen plek om te ontspannen. Voor de kinderen is dit een ideale omgeving om op te groeien. Een veilige buurt waar veel te ontdekken valt. Een extra aanvulling op de aanwezige natuur is de in het midden van deze bijzondere plaats gelegen grote kinderboerderij, met geiten, varkens, konijnen en een ezel. Daarnaast is een leuke speeltuin ingericht. Dit middelpunt van Nooitgedacht is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud.

Recreatie in Nooitgedacht en omgeving

In vijf minuten bent u van Nooitgedacht in het centrum van Rolde. Daar vindt u behalve supermarkt, slager en groenteboer, verschillende leuke winkeltjes en horecazaken. Heerlijk een middag shoppen en tussendoor een broodje of ijsje kopen. In Nooitgedacht is ook het bekende recreatieresort Het Hof van Saksen gelegen. Hier kan men het hele jaar door ontspannen en tot rust komen. Verschillende zwembaden met waterglijbanen en een wildwaterbaan, een wellnesscentrum en een golfbaan zorgen voor het nodige vertier. Natuurlijk wordt hier ook goed voor de inwendige mens gezorgd. Rond Nooitgedacht kunt u prachtige wandeltochten ondernemen. Diverse fietsroutes laten u alle bijzonderheden van dit gedeelte van Drenthe zien.

Graszoden leggen in Nooitgedacht

De straten van dit dorp zijn omzoomd met bomen en groenvoorzieningen. De bouwkavels zijn bovengemiddeld groot en daardoor hebben de tuinen rond de huizen een royale afmeting. Hier biedt zich de mogelijkheid om de grond rond uw woning tot een parkje om te toveren. Kleurrijke borders, groenblijvende struiken en misschien een enkele boom, met daartussen een prachtig gazon dat voor een ruimtelijk aanzien zorgt. U woont hier echt midden in de natuur en heeft het gevoel om met vakantie te zijn. Als u graszoden gaat kopen maakt u van uw tuin snel een verlengstuk van deze mooie streek en zult u extra kunnen genieten van het nieuwe huis.

Graszoden bestellen in Nooitgedacht

U bent helemaal tevreden met het ontwerp van de ruimte rond uw woning. Een goed begin is het aanleggen van het grasveld en uw keuze is op het kopen van grasmatten gevallen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leggen van graszoden in de omgeving van Nooitgedacht en hebben veel ervaring in het kiezen van de juiste grassoorten in deze regio. Wij willen u graag adviseren welke grasmatten u het beste kunt kopen.

Klantervaringen in Nooitgedacht

Klantervaring van Hans uit Eext

“Prachtige graszoden voor niet te duur ”

Hoge kwaliteit graszoden gekocht. Liggen al in de tuin. We werden prima geholpen. Niet duur, goed adres!!

Hans - Eext - 2020-05-10
Klantervaring van Herman sandker  uit Anloo

“Perfect geregeld”

Topkwaliteit graszoden. Graszoden lagen keurig klaar en werden met de heftruck zo op de aanhanger geladen. Genieten van een prachtig gazon.

Herman sandker - Anloo - 2020-04-12

Graszoden bezorgen Nooitgedacht

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Nooitgedacht en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Nooitgedacht

Veelgestelde vragen in Nooitgedacht

Kunnen de graszoden in de buurt van Nooitgedacht afgehaald worden?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Wanneer kan ik de graszoden afhalen?

In het seizoen, vanaf maart tot en met september kunt de bestelde graszoden afhalen van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 uur tot 12.00 uur.

In de periode oktober tot en met februari zijn onze afhaaltijden dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Hoe snel kunnen graszoden in Nooitgedacht geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Nooitgedacht?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.