Graszoden kopen in nieuw-beijerland

De provincie Zuid-Holland is geweldig om in te wonen. Vanwege de randstad is daar namelijk zeer veel werkgelegenheid. Bovendien is Zuid-Holland ook een ruime provincie met veel pittoreske dorpjes. Wij begrijpen maar al te goed dat u uw kinderen niet in de randstad wilt laten opgroeien. Het is niet alleen duur, maar het is er ook gevaarlijker vanwege het drukke verkeer. Bovendien ademen uw kinderen daar ook geen schone lucht in. Wilt u uw kinderen op een veilige plaats laten opgroeien, terwijl u tegelijkertijd veel ruimte rondom uw woning heeft? Het is dan ideaal om in het pittoreske dorpje Nieuw-Beijerland te wonen. Dit dorpje bevindt zich in het zuiden van Zuid-Holland en kent met iets meer dan 4000 inwoners een echt dorps karakter. De meeste woningen zijn daar voorzien van een prachtige tuin. Deze tuin kunt u een extra groen karakter geven door het kopen van graszoden. 

Het leven in Nieuw-Beijerland

Lijkt het u leuk om in een plaats te wonen met een echt gemeenschapsgevoel? In dat geval is wonen in Nieuw-Beijerland echt iets voor u. De plaats kent een sterke sociale cohesie en dat brengt meerdere voordelen met zich mee. Heeft u bijvoorbeeld problemen en kunnen familieleden u niet helpen? Dan kunt u altijd bij uw buren terecht en dat geeft een veilig gevoel. Eenzaamheid zal ook minder voorkomen vanwege dit gemeenschapsgevoel. Het pittoreske plaatsje Nieuw-Beijerland kent verschillende leuke verenigingen. Heeft u een gezin met jonge kinderen? Deze kunnen daar gewoon naar de basisschool en er zijn ook verschillende sportverenigingen aanwezig. Bovendien kent Nieuw-Beijerland een prachtig landschap en kunt u er heerlijke wandelingen maken door de natuur. 

De voordelen van het kopen van graszoden

De huizen in Nieuw-Beijerland zijn over het algemeen voorzien van een tuin. U kunt uw tuin een leuke boost geven door het kopen van graszoden. Nieuw-Beijerland kent immers een groene omgeving en door het kopen van graszoden brengt u uw tuin daarmee in overeenstemming. Graszoden kunt u bovendien gemakkelijk zelf leggen, waardoor u de arbeidskosten kunt uitsparen. Heeft u een gezin met jonge kinderen? Een tuin met graszoden is dan ideaal, want u kunt er verschillende speeltoestellen op bouwen. Vanwege de zachte ondergrond van gras, brengt dit meer veiligheid met zich mee. Ook voor volwassenen is het heerlijk om gras in de tuin te hebben liggen. U kunt dan heerlijk in de tuin gaan zonnebaden met warm weer. 

Graszoden kopen aan de Kreek

Het dorpje Nieuw-Beijerland is zeer populair en daarom worden er regelmatig nieuwe huizen gebouwd. Aan de Kreek vindt u verschillende prachtige huizen die omgeven zijn door een ruimte tuin. Geef uw tuin daar direct een groen karakter door het kopen van graszoden. Bij ons kunt u gemakkelijk graszoden bestellen in de webwinkel. Wij verkopen verschillende soorten graszoden en hebben de meesten ook nog eens op voorraad. Wilt u snel uw tuin verbouwen, dan kunnen de graszoden de dag na bestelling doorgaans al geleverd worden. U kunt er ook voor kiezen om de graszoden op te halen bij onze vestiging. 

Heeft u vrijblijvend advies nodig? Weet u bijvoorbeeld niet welke graszoden het beste bij uw tuin passen? Ook in dat geval kunt u bij ons terecht. Wij hebben zeer veel ervaring en helpen u graag.

Klantervaringen in nieuw-beijerland

Klantervaring van Voogdt uit Spijkenisse

“Echt super gazon”

Alles netjes optijd en wat mooi gazon is het Top kwaliteit

Voogdt - Spijkenisse - 2020-04-24
Klantervaring van Alexander uit Poortugaal

“Goede afspraak en levering keurig op tijd”

Prachtig sterk gras. Mooi gesneden en goed te leggen. Betrouwbaar bedrijf.

Alexander - Poortugaal - 2020-06-20

Graszoden bezorgen nieuw-beijerland

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in nieuw-beijerland en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor nieuw-beijerland

Veelgestelde vragen in nieuw-beijerland

Hoe snel kunnen graszoden in nieuw-beijerland geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar nieuw-beijerland?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.