Graszoden kopen in neerkant

He plaatsje Neerkant is voor het eerst genoemd rond 1622-1623 en zou de naam hebben gekregen vanwege de geïsoleerde ligging. Hoewel er dus al langere tijd over Neerkant werd geschreven, kreeg het dorp pas rond het jaar 1890 een dorpskern.

Pas toen een klooster en een kerk werden gebouwd in Neerkant werd echt van Neerkant als dorp gesproken. Als onderdeel van de gemeente Deurne kunt u zowel in Neerkant als in Deurne een huis kopen.

Wilt u een bestaand huis aanschaffen, dan is dit in Neerkant goed mogelijk.  Voor uw tuin kunt u in Neerkant graszoden kopen en deze verder aanvullen met struiken, planten of bomen.

Om een nieuwbouwhuis te kunnen kopen, is uitwijken naar Deurne echter noodzakelijk. In Deurne is een project in ontwikkeling met de naam: Middengebied Spoorzone.

Graszoden kopen in Deurne

Het bestaande Middengebied zal door dit project worden voorzien van een nieuwe identiteit.

Met de bouw van een nieuw woonmilieu bereikt men dat er wordt tegemoetgekomen aan de wensen van woonconsumenten in Deurne. Besluit u uw woning nabij Neerkant in Deurne te laten bouwen, dan komt u vlakbij heet intercitystation te wonen. 

Ook het centrum van Deurne zal op kleine afstand gelegen zijn. Wat vaststaat, is dat uw woning de nodige ruimte zal bieden en zal worden voorzien van een tuin. 

De tuin kunt u in de basis snel en mooi vormgeven door het kopen van graszoden. Niet alleen zijn graszoden prachtig om te zien, maar ze geven uw tuin ook direct een verzorgde uitstraling. U kunt de graszoden al kopen en leggen, voordat u echt gaat verhuizen. Op deze manier kunt u de vele werkzaamheden rondom de verhuizing spreiden en voorkomt u ook eenvoudig dat de werklui de bouwgrond mee in uw nieuwe woning zullen lopen.

Duurzaamheid

Vandaag de dag worden er steeds meer eisen gesteld op het gebied van duurzaamheid. Vooral een nieuwbouwhuis leent zich perfect om al tijdens de bouwfase op een duurzame manier vorm te geven. Zo zullen de daken en muren goed geïsoleerd zijn en is er de mogelijkheid om vloerverwarming aan te leggen en een warmtepomp te laten plaatsen.

De graszoden in uw tuin kunnen in de avonduren worden verlicht via ledlampen. Deze ledlampen kunt u ook in uw huis gaan gebruiken. Hiermee bespaart u op een simpele manier veel energiekosten.

Door het plaatsen van zonnepanelen op uw dak kunt u uw eigen energie opwekken en zullen uw maandlasten op het gebied van energie erg laag zijn. Na de plaatsing van de graszoden kunt u de tuin verder vormgeven. 

Bent u van plan om een tuinhuis te plaatsen? Voorziet u dan het dak van dat tuinhuis ook van zonnepanelen. Zo kan de verlichting rondom de graszoden ook gratis branden.

Bezienswaardigheden

In Deurne kunt u een bezoekje brengen aan onder andere meerdere:

 • oorlogsmonumenten
 • rijksmonumenten
 • gemeentelijke monumenten

Ook vindt u in Deurne diverse beelden, sculpturen en objecten die u een goed beeld geven van de ontwikkeling van Deurne. Door uw vrije tijd in eerste instantie in uw nieuwe woonplaats door te brengen, krijgt u een goed beeld van alles wat Deurne u te bieden heeft.

Noord-Brabant heeft als provincie op veel gebieden het nodige te bieden. Als echte Carnavalsprovincie zult u met betrekking tot festiviteiten veel aanbod krijgen.

Klantervaringen in neerkant

Klantervaring van Patrick kweens uit Deurne

“Topgraszoden en goede service”

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes geleverd

Patrick kweens - Deurne - 2020-02-12
Klantervaring van Mariska uit Horst

“Supersnelle service en een mooie kleur gras! ”

Gister besteld, vandaag in huis. Ze bellen netjes van te voren dat ze er aan komen. Niet duur!

Mariska - Horst - 2020-04-12

Graszoden bezorgen neerkant

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in neerkant en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor neerkant

Veelgestelde vragen in neerkant

Hoe snel kunnen graszoden in neerkant geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar neerkant?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.