Graszoden kopen in mill

Mill en Sint Hubert is een gemeente in Noord-Brabant. Het grootste dorp van de gemeente is Mill, waarbij gezegd kan worden dat diverse hoofdstraten typerend zijn voor het centrum van Mill.

Door de realisatie van woonwijken in de 20e eeuw zijn er meerdere voor- en naoorlogse bouwstijlen toegepast, die allen met een karakteristieke vormgeving zijn ontwikkeld. Het gemeentehuis van Mill werd gebouwd in 1997, maar is in 2012 op een moderne manier uitgebreid.

Bezienswaardigheden vindt u genoeg in Mill, waaronder:

 • Kasteel Tongelaar
 • Beltmolen De Korenbloem
 • Kasteel Aldendriel

Voorzieningen in Mill

Wilt u zich in Mill vestigen, dan kunt u hier een bestaande woning kopen en de tuin al dan niet voorzien van graszoden.

Mill biedt u op het gebied van voorzieningen onder andere drie supermarkten, een verpleeg- en verzorgingshuis, twee sportzalen, een bibliotheek en veel natuurlijk groen in uw omgeving. Een nieuwbouwhuis kopen doet u echter in het nabijgelegen Boxmeer.

Graszoden kopen in Boxmeer

Wonen aan de rand van Boxmeer betekent wonen in het groen, met toch alle voorzieningen en faciliteiten nabij. Boxmeer biedt u frisse lucht, natuurlijk groen en een goede uitvalsbasis voor de grote steden.

Een huis en graszoden kopen in Boxmeer geeft u de mogelijkheid om in uw vrije tijd de nodige sportieve activiteiten te ondernemen. De tuin bij uw woning kunt u snel en mooi vormgeven door graszoden te kopen.

Met graszoden kunt u eenvoudig uw tuin aanleggen. Het leggen van deze graszoden kunt u al doen, wanneer de bouw van uw woning nog in volle gang is. Hiermee kunt u voorkomen dat uw nieuwbouwhuis vies wordt, doordat bouwgrond in uw huis wordt gelopen.

Bereikbaarheid van Boxmeer

U kunt een treinticket kopen voor de trein richting Nijmegen of Venlo, maar reist u per auto dan liggen de snelwegen A77 en de A73 op korte afstand van uw woning.

Ook met de bus kunt u de nodige steden bezoeken. Met een ligging in het midden van de vliegvelden van Eindhoven, Weeze en Eindhoven heeft u op het gebied van vervoer volop mogelijkheden als u in Boxmeer een huis en graszoden gaat kopen.

Voorzieningen in Boxmeer

Een woonplaats moet u meer bieden dan alleen een fijne woonomgeving, als u echt plezier wilt kunnen wonen. De gangbare voorzieningen maken een woonplaats pas echt aantrekkelijk. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u het dorp niet uit en ook voor een culinair uitje biedt Boxmeer u ruime keuze.

Op het gebied van sport en spel kunt u in Boxmeer meerdere sporten beoefenen, van binnensport tot buitensport. Ook kunt u een vaartocht op het nabijgelegen water maken. Houdt u van culturele uitstapjes, dan kan Boxmeer u zelfs op dat gebied voorzien.

Uw kinderen kunnen hier de gehele schoolperiode doorlopen. Boxmeer heeft namelijk basisscholen én middelbare scholen. Een vervolgopleiding op hbo-niveau kan in Den Bosch, Venray en Nijmegen worden gevolgd.

Tevens zijn in Maastricht, Utrecht en Eindhoven universiteiten aanwezig voor hogere studies.

Klantervaringen in mill

Klantervaring van Wim van dijk uit Katwijk aan Zee

“Top kwaliteit ”

Volgens afspraak, top kwaliteit en netjes geleverd. Ondanks alle vooroordelen van het online kopen moet ik zeggen dat deze aankoop het aanbeveling waard is. Webshop is zeer gebruiksvriendelijk.

Wim van dijk - Katwijk aan Zee - 2020-06-18
Klantervaring van Terence uit Wijchen

“Goede stevige schaduwgraszoden, voor de deur geleverd”

We hebben schaduw graszoden besteld en deze zien er robuuster uit dan de speelgras zoden die de overburen hebben. De zoden waren goed vochtig, mooi op maat gesneden en eenvoudig (zelf) te leggen. Het resultaat ziet er goed uit,

Terence - Wijchen - 2020-06-11

Graszoden bezorgen mill

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in mill en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor mill

Veelgestelde vragen in mill

Hoe snel kunnen graszoden in mill geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar mill?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.