Graszoden kopen in Mijdrecht

Mijdrecht is een gemeente in de provincie Utrecht en heeft grofweg 16.000 inwoners. Mijdrecht heeft een relatief klein oppervlakte, maar er is toch veel groen te vinden. Halverwege de negentiende eeuw zijn er een heleboel agrariërs richting Mijdrecht vertrokken om daar een stuk land te verbouwen. Hierdoor is het groene karakter van Mijdrecht ontstaan en dit is nog steeds te zien in het straatbeeld. De groene gebieden in Mijdrecht worden gedeeltelijk door ons aangelegd. Wij bieden namelijk graszoden aan op maat, van gemeentelijke projecten en bedrijventerrein tot particuliere projecten zoals uw eigen achtertuin. Wilt u graszoden kopen in Mijdrecht? Dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen bij ons. Wij komen de graszoden leveren in Mijdrecht en kunnen deze ook voor u aanleggen. Meer informatie over onze mogelijkheden vindt u onderaan deze pagina.

Natuurgebied Marickenland

Natuurgebied Marickenland is onderdeel van Het Groente Hart en dat is aan alles te zien. Het gebied bestaat uit moeras en grasland, waardoor het een kleurrijke en gevarieerde omgeving heeft. Overal is flora en fauna te zien, zowel langs het water als in de grasbieden. Het gebied wordt goed onderhouden en er zijn herinrichtingsplannen om het gebied van 300 hectare nieuw leven in te blazen. Dit plan wordt in verschillende fases uitgevoerd, zodat het gebied gedurende de herinrichting begaanbaar blijft. U kunt er dus gewoon naartoe voor een mooie wandeling of fietstocht.

Groene Hart – Vechtstreek

Het Groene Hart is in zijn geheel een enorm groot gebied, maar opgedeeld in verschillende deelgebieden. De Vechtstreek grenst aan Mijdrecht, wat een prachtig recreatiegebied oplevert. Het gebied wordt streng gecontroleerd en goed onderhouden door Staatbosbeheer, maar nodigt wel uit om er een kijkje te nemen. Momenteel zijn er bepaalde boomsoorten in het gebied kwetsbaar. Naar deze boomsoorten worden verschillende onderzoeken uitgevoerd om de populatie in balans te houden. De Vechtstreek wordt dus al jaren actief onderhouden, waardoor het een bijzondere natuurrijke omgeving heeft waar van alles te zien is. Ook kunt u allerlei activiteiten in de Vechtstreek ondernemen. Zo kunt u in Mijdrecht fietsen of kano’s huren, waarmee u het gebied kunt doorkruisen.

Nieuwbouwproject Hofje Hofland

In Mijdrecht wordt veel aandacht besteed aan nieuwbouwprojecten. Een voorbeeld van een nieuwbouwproject met een groen karakter is nieuwbouwproject Hofje Hofland. Het project bestaat uit vier ruime eengezinswoningen met elk vijf kamers. De woningen worden duurzaam gebouwd met een goede isolatie en zonnepanelen. Ook in de buitenruimtes is er aandacht voor de natuur. Zo krijgen de woningen een fraai bloemenkozijn en zijn er riante buitenruimtes die u van gras kunt voorzien. Hofje Hofland ligt dicht in de buurt van een provinciale weg en op korte afstand van de dorpskern. Toch waant u zich midden in de natuur met al het groen om u heen. Het is de ideale woonomgeving in een rustige, groene en duurzame buurt.

Klantervaringen in Mijdrecht

Klantervaring van Stefan uit Wilnis

“Als zeer goed ervaren!”

Zowel het bestellen, als de levering van de zoden perfect! Ook erg blij met de graszoden zelf! Fotoservice en topkwaliteit! Bredankt!

Stefan - Wilnis - 2020-05-08
Klantervaring van Liesbeth uit Amstelveen

“Prachtig. Makkelijk te leggen. Goede levering.”

Mooie zoden. Echt stevig en vers. Goed volgens afspraak geleverd. Handig dat de bestelling zo kort van te voren kan. Zo kon ik bestellen nadat de ondergrond helemaal klaar was. Schaduwgras echt een aanrader. Dit bij soort anderen nog niet gezien.

Liesbeth - Amstelveen - 2020-07-18

Graszoden bezorgen Mijdrecht

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Mijdrecht en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Mijdrecht

Veelgestelde vragen in Mijdrecht

Hoe snel kunnen graszoden in Mijdrecht geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Mijdrecht?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.