Graszoden kopen in Lopik

Een woning kopen in de nabijheid van Lopik kan via project Hoeverijk Blokhoeve, dat in Nieuwegein zal worden uitgevoerd.

Hier een huis kopen is bij uitstek geschikt voor het leggen van graszoden. De huizen die hier worden gebouwd, hebben allen een plat dak. Zo kunt u bij het uitzoeken van de graszoden direct graszoden bestellen voor uw tuin, maar ook voor uw plat dak. Een deel van de te bouwen huizen is aan het water gelegen. Hoe heerlijk is het om zo vanuit uw groene tuin het water te verkennen?

Huis kopen in omgeving Lopik

Het kopen van een woning in Nieuwegein, nabij Lopik, is een goede beslissing als u houdt van wonen op een groene en levendige plek. Niet alleen is er in dit project veel aandacht voor het bouwen van koopwoningen, ook wordt er goed nagedacht over diverse voorzieningen in de buurt. Hierbij kunt u denken aan een fitnesscentrum, een supermarkt, maar ook een bergsport- en klimcentrum. 

De huizen worden vlakbij het stadscentrum van Nieuwegein gebouwd. Een groot voordeel is dat een sneltram het mogelijk maakt om het treinstation van Utrecht Centraal binnen enkele minuten te bereiken. Maakt u liever gebruik van uw auto dan bent u al snel op de A2 die richting Amsterdam gaat. Ook de A12 richting Arnhem en Den Haag en de A27 richting Hilversum zijn eenvoudig te bereiken.

Een huis kopen in Nieuwegein, slechts 15 kilometer van Lopik, brengt behalve veel woongenot dus ook een hoop gemak met zich mee op het gebied van vervoer.

Wetenswaardigheden Nieuwegein

Nieuwegein beschikt over een Poldermolen, die de naam Oudegein draagt. Deze molen heeft pas sinds een jaar weer water gemalen. De Poldermolen werd namelijk in 2003 verhuisd en was na de verhuizing nog niet weer aangesloten op het water. 

Nieuwegein beschikt voor de nodige informatie over een eigen digitale krant. Deze krant heet “De Digitale Nieuwegeiner” en hierin vindt u belangrijk nieuws over gebeurtenissen, die zich in de omgeving van Lopik en Nieuwegein afspelen. Een goede manier om ingeburgerd te raken en op de hoogte te blijven.

Mocht u zorg nodig hebben dan kunt u hiervoor in het St. Antonius ziekenhuis terecht.

Voor sportieve activiteiten heeft Nieuwegein de beschikking over meerdere sportscholen waar u zich kunt inschrijven.

Kopen van graszoden

Uw nieuwbouwwoning zal niet direct helemaal klaar zijn. Om uw tijd zo goed mogelijk te kunnen besteden aan klusjes binnenshuis is het kopen van graszoden voor uw tuin en dak al eerder mogelijk. Zo krijgt uw huis al een fijne aanblik en kunt u zich richten op de werkzaamheden, die nodig zijn om de woning klaar te maken voor uw intrek.

Als u graszoden gaat kopen, kan uw bestelling bij uw nieuwe woning worden afgeleverd.
Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de bestelde graszoden zelf op te komen halen.
Het leggen kan snel door uzelf worden gedaan. Het grote voordeel van de graszoden is, dat onkruid weinig kans krijgt om door het gras heen te groeien. 
Zo blijft uw zorgvuldig aangelegde groene tuin in de buurt van Lopik ook echt mooi.

Klantervaringen in Lopik

Klantervaring van Jan uit Hoornaar

“Perfect gras, goed en op tijd geleverd”

Bestelling via dd website ging prima. Ik maakte een fout, maar dit werd na een telefoontje keurig en vriendelijk hersteld. Het gras was van prima kwaliteit en ligt inmiddels te groeien in de zon

Jan - Hoornaar - 2020-05-22
Klantervaring van Esther uit Giessenburg

“Prachtig gazon!!”

Door omstandigheden heeft het gras bijna 3 dagen op de rol gelegen, maar de kwaliteit van het gras is super gebleven!! Dus zoals op de foto te zien is, hebben we een prachtige grasmat gelegd!! Ook het bestel- en leverproces is goed geregeld, zelfs de chauffeur belde nog even netjes toen hij bijna bij ons adres was, top!!

Esther - Giessenburg - 2019-12-09

Graszoden bezorgen Lopik

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Lopik en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Lopik

Veelgestelde vragen in Lopik

Hoe snel kunnen graszoden in Lopik geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Lopik?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.