Graszoden kopen in Loon op zand

Loon op Zand is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt zo’n 23 duizend inwoners. Woont u in Loon op zand en bent u zoekend naar een gazon voor in uw tuin? Dan kunnen wij u helpen. U kunt op onze website eenvoudig graszoden kopen. Nadat we uw bestelling hebben ontvangen, worden de zaden snel bij u afgeleverd. Daarna hoeft u zelf slechts twee stappen te verrichten totdat u van uw grasmat kunt genieten: De graszoden zaaien en een tijdje wachten. Daarna kunt u genieten van het prachtige gazon. Wij verzenden niet alleen naar Loon op Zand, maar u kunt ook graszoden kopen in andere dorpen in de omgeving.

De efteling

Het gemeentehuis van Loon op Zand bevindt zich in Kaatsheuvel. Waarschijnlijk heeft u al eerder van de naam van dit dorp gehoord. In Kaatsheuvel staat namelijk niet alleen een gemeentehuis, maar ook Nederlands grootste pretpark bevindt zich hier. Op 31 mei 1952 werd de Efteling officieel geopend. In de decennia daarna groeide de Efteling uit tot De Wereld van de Efteling. De sprookjeswereld van de Efteling zie je niet alleen terug in attractieparken, maar ook in meetings en evenementen op de zakelijke markt in Loon op Zand. Voor meer informatie over de Efteling kunnen wij u het beste doorverwijzen naar de website van de Efteling. Jaarlijks bezoeken meer dan 5 miljoen mensen de efteling. Voor inwoners van Loon op Zand is het leuk om een mooie buurt te zijn als de attractieparkgangers langskomen. Door onze graszoden te kopen maakt u niet alleen uzelf blij, maar ook uw buurtbewoners en toeristen. De gazons geven de tuinen namelijk een mooie groene uitstraling.

de Loonse en Drunense Duinen

In de Loonse en Drunense Duinen vind je woestenijen, bossen en vooral veel zand. Het wordt gerekend tot de grootste zandvlaktes van West-Europa. De wind kan op veel plaatsen waaien zonder obstakels, waardoor het landschap continu anders is. Naarmate het seizoen verandert, brengt elke wandeling in het gebied een unieke ervaring met zich mee. Loonse en Drunense Duinen is een zandgebied met een oppervlakte van 270 hectare. Dat zand zorgt voor zeer extreme omstandigheden: er ontbreken voedingsstoffen in de droge grond. Het verschil in temperatuur tussen dag en nacht kan oplopen tot wel 50 graden Celsius. Hierdoor ontstaat er een unieke selectie van flora en fauna in het gebied. Dieren en planten hebben zich aangepast of vinden droogte, slankheid en temperatuurschommelingen juist fijn. Misschien wilt u het landschap in uw tuin ook wat aanpassen, of wilt u de flora en fauna in uw tuin aanpassen. We weten dat een zandvlakte in uw achtertuin niet ideaal is. Daarom kunnen voorzien wij u van grasmat. Met onze graszoden kunt u prachtige gazons creëren. Aarzel daarom niet om op onze website uw graszoden te kopen.

Rijksmonumenten

Kaatsheuvel heeft een aantal prachtige rijksmonumenten, zoals de St. Janskerk, St. Jozefkerk, Gorcum Martelarenkerk, Couwenbergmolen en de molen op de Zuidhollandsedijk. In Loon op Zand ligt het rijksmonument Het Witte Kasteel en de Onthoofdingskerk van Sint-Jan. Wilt u nou een tuin die net zo mooi is als een monument? Dan kan een gazon daar erg bij helpen. Op onze website kunt u de beste graszoden kopen om de mooiste grasmatten te maken.

Klantervaringen in Loon op zand

Klantervaring van Dmr uit Tilburg

“Snelle en een goede service”

De graszoden zijn van een goede kwaliteit. De afspraken zijn duidelijk en worden ook nageleefd. Ondanks Corona is er super gehandeld. Echt een aanrader!

Dmr - Tilburg - 2020-05-03
Klantervaring van Deborah vd boom uit Tilburg

“Mooi fris speelgras”

Mooi op tijd geleverd makkelijk te leggen. Al jaren geleden ook besteld dus de keus was weer snel gemaakt. Super trots op de tuin!

Deborah vd boom - Tilburg - 2020-04-25

Graszoden bezorgen Loon op zand

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Loon op zand en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Loon op zand

Veelgestelde vragen in Loon op zand

Hoe snel kunnen graszoden in Loon op zand geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Loon op zand?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.