Graszoden kopen in Krimpen aan den IJssel

Als u een huis wilt kopen in de nabijheid van Krimpen aan den IJssel dan is het project Riederwerf wellicht interessant voor u. Hier een huis en graszoden kopen past helemaal in het beeld dat dit project in Ridderkerk wil uitstralen.

Aan de Grienden en de Nieuwe Maas wordt een honderdtal woningen gebouwd in Oudhollandse stijl. 
Wonen in de nabijheid van Krimpen aan den IJssel staat garant voor wonen in een waterrijke en groene omgeving.

Graszoden in uw tuin

Voor welke ligging u ook kiest, als u een huis gaat uitkiezen, u heeft bij elk huis de beschikking over een tuin. Deze kunt u voorzien van graszoden om zo de vrije ligging en de natuurlijke uitstraling extra te benadrukken. Zowel de voor- als achtertuin leent zich goed voor het kopen en leggen van graszoden. 

Geschiedenis van Krimpen aan den IJssel

In het verleden was het voor Krimpen aan den IJssel typerend dat er meerdere zelfstandige woongemeenschappen langs de dijk waren. De ligging van de gemeente Krimpen aan den IJssel is, zoals de naam het al doet vermoeden, aan de IJssel en wel aan de zuidoever. 

Vele jaren is de dijk langs de IJssel de enige bebouwing geweest. Pas begin 20e eeuw vond een uitbreiding van de bebouwing landinwaarts plaats, waardoor het agrarische karakter dat kenmerkend was voor de gemeente, verloren ging.

Natuur in Krimpen aan den IJssel

Het huis dat u gaat kopen, op steenworp afstand van Krimpen aan den IJsel, wordt door maar liefst drie natuurgebieden omringd. Voor een wandeling kunt u terecht in het Loetbos. Dit polderbos is gelegen aan een veenweideriviertje. 

Daarnaast heeft u het Stormpoldervloedbos en Het Krimpenerhout in de buurt.
Het Krimpenerhout is een aangelegd recreatiegebied, waar u uw vrije tijd op een fijne manier kunt doorbrengen.
Een huis kopen in een gebied dat zoveel natuur kent, vraagt om het kopen van graszoden

De graszoden zult u eenvoudig zelf kunnen leggen. De graszoden worden in rollen aangeleverd. Bij het kopen bepaalt u zelf of u de graszoden komt halen of wilt laten bezorgen.

Openbaar vervoer

Grotere plaatsen zoals Schoonhoven, Utrecht, Den Haag en Rotterdam zijn eenvoudig via een busverbinding te bereiken. Met een eigen busstation heeft Krimpen aan den IJssel een centrale plek waar alle buslijnen samenkomen. Bij het busstation vindt u onder andere het gemeentehuis, het politiebureau en het belangrijkste winkelcentrum.

Wetenswaardigheden 

Er bestaat een kans dat u Giovanni van Bronckhorst tegenkomt als u in Krimpen aan den IJssel gaat wonen. Hij woont namelijk ook in deze plaats, evenals bijna 30.000 andere Nederlanders. Als u uw nieuwe woonomgeving goed wilt leren kennen, is een bezoekje aan het streekmuseum en de Mieraskerk misschien een goed begin. Ook het bezoeken van een expositie kan de moeite waard zijn.

Klantervaringen in Krimpen aan den IJssel

Klantervaring van Dennis uit Krimpen aan den IJssel

“Duidelijk en correct”

De afspraken worden nagekomen, waar nodig advies. Levering vriendelijk en correct!

Dennis - Krimpen aan den IJssel - 2020-05-06
Klantervaring van Alex uit Capelle aan den IJssel

“Snel en op tijd geleverd, en zien er prima uit”

De premium graszoden zijn snel geleverd, netjes op de oprit geplaatst en zien er prima uit!

Alex - Capelle aan den IJssel - 2020-03-25

Graszoden bezorgen Krimpen aan den IJssel

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Krimpen aan den IJssel en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Krimpen aan den IJssel

Veelgestelde vragen in Krimpen aan den IJssel

Hoe snel kunnen graszoden in Krimpen aan den IJssel geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Krimpen aan den IJssel?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.