Graszoden kopen in heesch

Heesch ligt in Noord -Brabant in de Peelrand, ten zuiden van Oss. De naam Heesch komt van het Oudhoogduitse “haisjo”, dat “kreupelhout” betekent. Tegenwoordig valt het onder de gemeente Bernheze. Heesch werd voor het eerst vermeld in het jaar 1191 in een document over winstbelasting, maar het gebied was al bewoond rond 2000 v. Chr. Vroeger leefde men in de streek hoofdzakelijk van de landbouw. De bodem bestaat vooral uit klei- en zandgronden. Heeft u graszoden nodig voor in uw tuin of het openbaar groen in Heesch? Wij staan voor u klaar. Graszoden kopen is online zo gebeurd en wij dragen uiteraard ook zorg voor het leveren en leggen. Een goede service is voor ons erg belangrijk.

Gras leggen in Heesch

Vroeger was Heesch een typisch agrarisch dorp. Tegenwoordig is het een levendige plaats met een bruisend centrum en veel evenementen. Heesch heeft iets minder dan 13.000 inwoners. Het is omringd door natuur en er lopen veel wandel- en fietsroutes. Het is heerlijk om er op uit te trekken langs de Aa of de Heeswijkse bossen. Woont u in Heesch en wilt u graszoden kopen en laten leggen? Wij staan voor u klaar.

Graszoden kopen voor nieuwbouw in Heesch

Graszoden leggen in de Hildebrandstraat en de Hoef

Voor project Hildebrandstraat zijn 79 huurwoningen en 46 koopwoningen gesloopt en opnieuw gebouwd. Het groen wordt tot in 2022 ingericht. Project de Hoef heeft een landelijke uitstraling. Er komen vrijstaande woningen, rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. Alle woningen zijn gebouwd en verkocht. Bent u een eigenaar en wilt u graszoden kopen? Wij brengen en leggen ze graag voor u.

Nieuwbouwwijk De Erven

De nieuwe wijk De Erven wordt een duurzame wijk. Zo krijgen de woningen geen gasaansluiting en ze worden extra geïsoleerd. De wijk krijgt een nostalgische sfeer waarbij veel aandacht zal zijn voor groen. Er komen veel bloembedden, gras en fruit- en notenbomen. Er zullen in totaal 408 nieuwe koop- en huurwoningen worden gebouwd, zowel rijwoningen als twee-onder-een-kap. Er komen ook 51 kavels beschikbaar in de komende 10 jaar. Gaat u wonen of woont u in De Erven en wilt u graszoden kopen voor in de tuin? Wij brengen en leggen het gras met alle plezier voor u.

Natuur en historie

Heesch ligt bij natuurgebied De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. Het is 3.500 hectare groot en het barst van prachtige flora en fauna en ook historische opgravingen. De Maashorst is een echt oergebied waar u grazers als wisenten en exmoorpony’s kunt spotten. In het gebied zijn grote archeologische vondsten gedaan uit de prehistorie. Ook bij Heesch verscholen in de natuur vindt u Kasteel Heeswijk, een indrukwekkend eeuwenoud kasteel waar u de sfeer van bijna 1000 jaar cultuur, trots en macht kunt proeven. Het wordt als het mooiste kasteel van Brabant beschouwd.

Klantervaringen in heesch

Klantervaring van Gert-jan uit Haren

“Probleemloos ”

Graszoden stonden mooi dichtbij het aante leggen gazon. Uitstekende kwaliteit. Vlotte levering en door de track en trace code. Zuivere tijd van aankomst

Gert-jan - Haren - 2019-09-19
Klantervaring van A. uit Uden

“Erg tevreden over graszodenkopen.nl”

Vorige week zijn de graszoden besteld en geleverd. Van te voren hebben wij een mail ontvangen met de tijd van levering. De graszoden zijn netjes op tijd geleverd. Ook hebben we digitaal een duidelijke handleiding ontvangen, zodat we het gras netjes en eenvoudig zelf konden leggen. De graszoden zijn van goede kwaliteit. Wij zijn blij met ons mooie, nieuwe gras!

A. - Uden - 2020-04-20

Graszoden bezorgen heesch

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in heesch en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor heesch

Veelgestelde vragen in heesch

Hoe snel kunnen graszoden in heesch geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar heesch?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.