Graszoden kopen in Haaren

Haaren is een dorp uit de gemeente Oisterwijk en wat daarnaast tot de provincie Noord-Brabant behoort. Met een inwonersaantal van 5.800 inwoners is het een dorp waar nog voldoende rust en ruimte te vinden is. Aan de andere kant zijn er toch genoeg inwoners voor bekende Brabantse gezelligheid. Deze combinatie van veel rust en gezelligheid zorgt ervoor dat Haaren nog steeds een toplocatie is om een huis te kopen.

Heeft u een plan gemaakt om te vertrekken richting de gemeente van Oirschot? Bent u in het bijzonder haastig op zoek naar een eigen huis in het dorp Haaren? Wilt u meegaan in het groene landschap door een gazon te leggen? Dan bent u op het goede adres beland. We bieden namelijk graszoden aan die van hoge kwaliteit zijn. Het mooie hieraan is dat we het product snel bezorgen en tegen een laag tarief. Wilt u eerst meer weten over onze graszoden? Neem dan een kijkje onderaan deze pagina voor meer informatie.

Ruim en modern wonen in Haaren

Graszoden kopen bij Leypad

Leypad, waar voorheen een basisschool stond, is een plek met vele nieuwe koopwoningen. In een wijk waar kindvriendelijkheid voorop staat is het heerlijk wonen. Bovendien is dit een woongebied waar veel groen te vinden is. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de bomen, speelvelden en het park dat er ligt. Hierdoor komt u op een moderne, groene en rustige woongebied terecht.

De woningen zelf zijn gebouwd volgens een energiezuinig project. Zo zijn de betaalbare koopwoningen voorzien van duurzame materialen, energiezuinige kenmerken en zijn ze goed geïsoleerd. Verder hebben de woningen moderne eigenschappen. Dit is bijvoorbeeld te zien aan het licht grijze metselwerk, strakke lijnen en ruime ramen op de begane grond. Hierdoor is dit woongebied volledig klaar om de toekomst in te gaan.

Een bijkomend voordeel zijn de tuinen die hierbij komen. Veel van de inwoners in dit gebied hebben hier een gazon aangelegd wat de wijk een groen karakter geeft. Wilt u dit ook? Dan kan dit door graszoden te kopen via onze webshop. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u langs met het product.

Een huis kopen in Haaren centrum

Wist u dat Haaren al in de Romeinse tijd bewoond was? Sindsdien zijn er binnen dit dorp vele rijksmonumenten, groene parken, leuke winkels en mooie panden gebouwd. Hierdoor is Haaren een prachtig dorp geworden waar iedereen zou willen wonen. Enkele kenmerken van Haaren is dan ook rust, groen en dorpse sferen.

Gaat u in dit dorp wonen? Dan woont u op een bijzondere locatie met veel verschillende activiteiten om te ondernemen. Begin bijvoorbeeld de dag met een rustige wandeling langs de monumenten. Gebruik de middaguren om langs de winkels te gaan. En sluit de avond af in een café of op uw eigen gazon.

Heeft u nog geen gazon, maar wilt u wel een eigen stuk groen? Dan kunt u hier direct in de webshop graszoden kopen. We leveren ook in de binnenstad van Haaren.

Natuur en omgeving van Haaren

In het zuiden van dit dorp vindt u de Essche Stroom, een prachtig riviertje van 7 km lang. Hier kunt u fantastisch genieten van de natuur, bijzondere planten en de mooie bomen eromheen. Aan de andere kant vindt u ook Landgoed Nemelaer in de buurt. Een groot uitgestrekt landgoed met prachtige natuurgebieden.

Klantervaringen in Haaren

Klantervaring van Frank uit Middelbeers

“Geweldig ”

Snelle levering, maar wat nog belangrijker is zijn de goede graszoden die geleverd zijn. Een echte aanrader.

Frank - Middelbeers - 2020-05-16
Klantervaring van Maarten uit Vessem

“Prachtig groen schaduwgras”

Keurig volgens afspraak geleverd en de dag ervoor zelfs nog een mailtje gekregen met het advies om -vanwege het warme weer- meteen te gaan leggen en niet tot Hemelvaartsdag (de dag erna) te wachten. Het zogenaamde 'schaduwgras' is wat robuuster dan gewoon siergras, maar is nog steeds gewoon mooi. Het gras slaat prima aan en lijkt ook daarin niet zo gevoelig als veel ander gras. Superblij mee!

Maarten - Vessem - 2020-05-26

Graszoden bezorgen Haaren

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Haaren en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Haaren

Veelgestelde vragen in Haaren

Hoe snel kunnen graszoden in Haaren geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Haaren?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.