Graszoden kopen in Goutum

Goutum is een dorp dat volledig omringd is door de stad Leeuwarden in de provincie Friesland. Het dorp zelf heeft op dit moment ruim 3.200 inwoners en is daarmee een levendige plek. Goutum kent zowel oude- als nieuwe panden, jonge stellen en senioren en ligt op bovendien op een ideale locatie. Dit alles maakt Goutum een schitterend dorp om te wonen.

Wilt u ook in de gemeente van Leeuwarden wonen? Alleen, wilt u wonen in de dorpse sferen die Goutum kan bieden? En wilt u daarnaast de woning voorzien van een prachtig groen gazon? Dan hebben we precies wat u wilt. Door graszoden binnen onze webshop te kopen krijgt u binnen afzienbare tijd een leuk stuk groen gazon. Wanneer u eerst meer informatie over ons aanbod wilt ontvangen verwijzen we u graag door naar de onderkant van deze pagina.

Ruim en dorps wonen in Goutum

Graszoden kopen aan het water

Goutum ligt aan het van Harinxmakanaal. Dit is een groot en breed kanaal dat de grens vormt tussen Leeuwarden en Goutum. Hier varen vele vrachtschepen, nemen kinderen in de zomer een duik en kunt u een heerlijke wandeling langs maken.

Aam het van Harinxmakanaal staan bovendien vele bungalows. Deze bungalows die redelijk nieuw zijn hebben ruime percelen, staan op een A-locatie en bieden veel rust. Vanaf uw woning kunt u heerlijk uitkijken op het water, met een boot in uw achtertuin en met geluiden van vogels om u heen. Het mooie hieraan is dat u op slechts tien minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden zit.

Gaat u ook een bungalow kopen aan het water? Dan komt er ook nog eens een mooie tuin bij. Deze tuinen grenzen aan het water, een haventje en misschien zelfs aan een boot in de achtertuin. Vele inwoners nemen hier graszoden zodat de tuin meegaat in de omgeving. Wilt u dit ook? Dan zijn de graszoden eenvoudig te kopen binnen onze webshop.

Een huis kopen in Goutum centrum

Hoewel Goutum op dit moment volledig tussen Leeuwarden ligt, kent het dorpskern nog veel historie. Dit stamt namelijk nog uit de 13e eeuw toen Goutum op een terp werd gebouwd. Zo ziet u in de dorpskern nog een oud kerkgebouw, een mooi dorpsgezicht en leuke gevels.

Wonen in de binnenstad van Goutum betekent wonen op een bijzondere locatie met veel voorzieningen om u heen. Aan de rand van Goutum grenst het weidelandschap, aan de noordkant vindt u binnen 10 minuten fietsen het centrum van Leeuwarden en bovendien is er veel water in de buurt.

Gaat u in het centrum van Goutum een huis kopen? Ook hier komen we regelmatig langs om graszoden te leveren bij onze klanten. Bovendien kunt ook u bijdragen aan de groene karakteristieken. Neem daarom eens een kijkje binnen onze webshop en vindt de graszoden die bij u past.

Natuur en omgeving van Goutum

Goutum kent veel levendigheid. Zo is er nog het jaarlijkse dorpsfeest waar groot uitgepakt wordt. Ook heeft Goutum nog een mooi dorpshuis genaamd Ien en Mien. Hier worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud.

Wilt u meer van de natuur zien? Dan kunt u zo het dorp afstappen in de richting van de weidelanden. Hier zijn verschillende paden en wandelroutes te vinden langs de uitgestrekte graslanden om Leeuwarden heen.

Klantervaringen in Goutum

Klantervaring van Ruben uit Leeuwarden

“Super graszoden, snelle levering, mooie kwaliteit”

Simpel bestellen via de website. Graszoden werden vlot geleverd en dicht bij de tuin afgezet. Graszoden zijn mooi en doen het al goed na 1 nacht!

Ruben - Leeuwarden - 2020-05-09
Klantervaring van Tineke uit Leeuwarden

“Alles voldeed aan de verwachtingen!”

Fijne klantenservice en alles werd afgeleverd met de kwaliteit die ik had verwacht.

Tineke - Leeuwarden - 2020-06-27

Graszoden bezorgen Goutum

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Goutum en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Goutum

Veelgestelde vragen in Goutum

Hoe snel kunnen graszoden in Goutum geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Goutum?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.