Graszoden kopen in Gouda

Gouda is een stad in de provincie Zuid-Holland en heeft ruim 73.000 inwoners. Gouda ligt in het midden van Nederland en behoort tot de Randstad. Hoewel Gouda niet in een natuurrijke omgeving ligt, doet de gemeente er van alles aan om de stad zo groen mogelijk te houden. Denk hierbij aan stadsparken, grasvelden en veel bomen en struiken. In Gouda leveren en leggen wij regelmatig grasmatten bij particulieren, maar ook op openbare terreinen. Wilt u ook graszoden kopen in Gouda? Dat kan bij ons gemakkelijk online. Wij kunnen de graszoden ook leveren en aanleggen op het gewenste adres.

Goudse Hout

Het Goudse Hout is een natuurgebied in het noorden van Gouda. Het gebied is 88 hectaren groot en bestaat voornamelijk uit poldergebied. Denk hierbij aan plassen, grasland en kleine meertjes. Het gebied wordt mooi onderhouden, waardoor er verschillende gewassen groeien. Ook zijn er verschillende voorzieningen in het gebied te vinden, zoals speelveldjes om te voetballen en een skeelerbaan. Bovendien kunt u in het Goudse Hout prettig wandelen, hardlopen en fietsen. Het gebied ligt aan een parkeerterrein en is goed bereikbaar. Absoluut de moeite waard dus!

Heemtuin Goudse Hout

In het Goudse Hout is een heemtuin van 3,5 hectare te vinden. De tuin heeft een breed scala aan verschillende landschapssoorten en bijbehorende flora en fauna. De heemtuin wordt door verschillende initiatieven van vrijwilligers goed onderhouden, zodat alles er mooi bij ligt. De heemtuin is openlijk te bezoeken tussen zonsopgang en zonsondergang. Mocht u een wandeling in het Goudse Hout overwegen, dan is een bezoekje aan deze heemtuin zeker aan te raden.

Goudshof nieuwbouwproject

Bent u op zoek naar een woning in Gouda en wilt u in een rustige omgeving wonen met de stad binnen handbereik? Da is nieuwbouwproject Goudshof de juiste plek voor u. Het project brengt 60 koopwoningen op de markt. Het gaat hierbij om 2-onder-1-kapwoningen, appartementen, hoekwoningen en tussenwoningen. De woningen komen aan de rand de Goudse binnenstad, maar in een groene en kleurrijke omgeving. Denk hierbij aan grasveldjes voor kinderen om op te spelen, kleine parkjes waar u met de hond kunt lopen en veel groen in de vorm van bomen en struiken. Wilt u graag uw eigen achtertuin voorzien van graszoden in Gouda? Dan helpen wij u graag verder. Wij bieden graszoden op maat aan en hebben een ruime voorraad. Dit in tegenstelling tot de meeste tuincentra. Zo bent u ervan verzekerd dat u het gewenste aantal graszoden kunt bestellen die bij u voor de deur afgeleverd kunnen worden.

Klantervaringen in Gouda

Klantervaring van Danny aerts uit Gouda

“Mooi gazon met goede service”

Bestellen was erg makkelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. Levering was netjes op tijd en vriendelijke chauffeur. Zoden zijn van goede kwaliteit en liggen er netjes in.

Danny aerts - Gouda - 2020-04-17
Klantervaring van Esmeralda uit Moordrecht

“Zoals verwacht!”

Goede website met duidelijkheid o.a. over de prijzen. Hele fijne samenwerking met bezorger, waarvan de bezorger in kwestie erg vriendelijk! Ons bezorg-verzoek vooraf doorgegeven om achterom te laten plaatsen was helemaal top gelopen. Ondanks het warme weer waren de zoden nog in goede kwaliteit, en is het resultaat met leggen heel mooi! Dan zie je dat de zoden van kwaliteit zijn! Het resultaat is nu al verbluffend, laat staan over 1.5 week als het mooi vergroeid is. Top!!

Esmeralda - Moordrecht - 2020-05-22

Graszoden bezorgen Gouda

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Gouda en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Gouda

Veelgestelde vragen in Gouda

Hoe snel kunnen graszoden in Gouda geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Gouda?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.