Graszoden kopen in Goes

De Zeeuwse gemeente Goes is omgeven door water. De provincie is erg jong, namelijk nog geen vijftig jaar oud. De gemeente streeft er naar om in 2045 energieneutraal te zijn, dit willen zij doen door vanaf nu alleen duurzame omgevingen te creëren. Ook u als bewoner van Goes kan daar een handje bij helpen door het leggen van graszoden in uw tuin. Graszoden zijn namelijk een duurzame vorm van kunstgras.

Nieuwbouwprojecten in Goes

Dorps wonen in Aria

Aan de zuidzijde van Goes ligt Aria. Aria is een woonwijk met veel groen, en heeft een echt ‘groen plein’, wat het hart van deze nieuwe woonwijk wordt genoemd. In Aria worden 350 woningen gebouwd, samen met verschillende winkels. De keuze tussen de verschillende soorten herenhuizen is reuze, zo verschilt het aanbod van een rijtjeshuis tot een vrijstaande woning. Naast de groene omgeving hebben alle bewoners van Aria de luxe van een eigen, ruime tuin. Het inrichten van deze tuin kunnen de bewoners doen naar eigen smaak, van tegels tot het leggen van graszoden om de natuur terug te brengen in eigen tuin.

Project Goese Diep

Project Goese Diep ligt aan het water. Zo is het mogelijk om een kadewoning te kopen met privé steiger zodat bewoners direct het water op kunnen. Heeft u liever een woning met iets grotere afstand tot het water, dan biedt project Goese Diep rij- en hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. Nabij Goese Diep ligt recreatiegebied Hollandsche Hoeve, uitstekend voor wandelliefhebbers en kinderen. Naast de rust van de natuur kunnen bewoners van Goese Diep de drukte opzoeken en zijn zij binnen zeven minuten in het centrum van Goes.

Wonen aan het water Houtkade

Om wonen te combineren met werk zijn de nieuwe woningen aan de Houtkade perfect. Achter de ruime woningen zijn aparte gebouwen te vinden waar bewoners hun eigen praktijk of bedrijf kunnen oprichten. De woningen hebben hun eigen steiger en bevinden zich in het midden van de natuur. Fantastisch voor de waterliefhebber!

Natuur in Goes

Wandelroute door de Zwaakse Weel

Op een kwartiertje rijden van Goes ligt de Zwaakse Weel. Het is mogelijk om een prachtige wandeling te maken door dit natuurgebied, de wandeling is 4,2 kilometer lang. Tijdens de wandeling zijn Zeeuwse trekpaarden te zien die akkertjes bewerken en in het najaar is het mogelijk om fruit te plukken bij de hoogstamboogaard. De wandelroute is te vinden op de website van Natuurmonumenten.

Het Poelbos: een multifunctioneel bos

Het Poelbos wordt door VVV Zeeland een multifunctioneel bos genoemd omdat er onder meer wandelpaden, speelweiden en picknicktafels en bankjes staan. Ook zijn er vele vogels en dieren te vinden die het bos als broed- en voortplantingsgebied gebruiken. Kortom, een goede plek om te wandelen op een zonnige zondagmiddag!

Klantervaringen in Goes

Klantervaring van Kevin uit Goes

“Super !”

Zeer snel geleverd ! De pallets met de graszoden werden dicht bij huis geleverd, was geen probleem voor de chauffeur. In de ochtend werden ze geleverd en dezelfde dag hebben we de graszoden erin gelegd ! En ze zijn van zeer goede kwaliteit!

Kevin - Goes - 2020-03-24
Klantervaring van Erwin heijnsdijk uit Goes

“Top ”

Gisteren hele mooie zoden ontvangen. Premium speelgazon. In 1 woord top, mooi kwalitatief gras echt super. Volgende keer zeker weer bij hun bestellen Hartelijk dank voor de mooie mat

Erwin heijnsdijk - Goes - 2020-06-06

Graszoden bezorgen Goes

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Goes en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Goes

Veelgestelde vragen in Goes

Hoe snel kunnen graszoden in Goes geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Goes?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.