Graszoden kopen in Gilze

Gilze is een dorp dat tot de gemeente Gilze en Rijen behoort en zich in de provincie van Noord-Brabant bevindt. Met een inwonersaantal van 7.930 is dit het kleinere broertje van Rijen. Echter, het dorp is, binnen het land van Breda, een van de oudste plekken. Met een lange historie is het een plaats met verschillende rijksmonumenten, mooie woningen en even mooie tuinen. Dit maakt Gilze een top locatie om te wonen.

Gaat u ook op zoek naar een eigen plek binnen Gilze en Rijen? Bent u hierbij in het bijzonder op zoek naar een huis in Gilze? Wilt u daarbij uw nieuwe tuin vullen met graszoden? Dan zit u hier helemaal goed. Met een groot aanbod graszoden tegen een scherp tarief en een hoge kwaliteit haalt u altijd het beste product in huis. Bekijk snel de onderkant van deze pagina voor meer informatie over de graszoden, levering en het kopen van de producten.

Ruim en landelijk wonen in Gilze

Graszoden kopen bij Heerehoeve

Bij Heerehoeve komt een mooi stuk nieuwbouw te staan. Binnen deze omgeving komt u terecht in een echt dorpshart waar de mensen elkaar kennen, u ruim kunt wonen en waar een prachtige omgeving is. Heerehoeve komt op de plek waar vroeger een aantal fabrieken stonden. Deze zijn uit de weg gehaald om meer levendigheid in dit gebied te krijgen.

De woningen kennen mooie karakteristieken. Er is goed nagedacht over waar ze aan moeten voldoen: ze zijn duurzaam, energiezuinig, hebben zonnepanelen en zijn toekomstbestendig. Daarnaast zijn het ruime gezinswoningen met onder andere drie grote slaapkamers, een complete badkamer een ruime woonkamer. Bovendien zijn alle nodige voorzieningen om de hoek.

Waar vroeger fabrieken stonden, staat er nu een mooi huis met een even schitterende tuin. De meeste inwoners kiezen ervoor om de wijk aan te vullen met veel groen. Wilt u dit ook? Dan kunt u dit doen door graszoden te kopen. Hiermee heeft u binnen zeer korte tijd een leuk gazon in de tuin.

Een huis kopen in Gilze centrum

Ook al is Heerehoeve een mooi nieuwbouwproject met vele voordelen, heeft Gilze centrum nog andere opties. Zo is het de oudste plaats in de omgeving wat terug te zien is in de dorpskern. Zo zijn er vele historische plekken, mooie gebouwen en gezellige winkelstraatjes.

Binnen het centrum wonen is dan ook groen, gemoedelijk en gezellig. Trek er in de ochtenduren bijvoorbeeld op uit in een parkje in de dorpskern. Gebruik de middag voor een leuk middagje winkelen langs de winkelstraatjes. Kom daarna volledig tot rust in uw eigen tuin, met veel stilte om u heen.

In volle ontspanning zitten in uw tuin doet u uiteraard met een stuk groen. Dit kan door een gazon aan te leggen. De graszoden kunt u kopen via onze webshop en dan zorgen we ervoor dat we het zo snel mogelijk bij u langs brengen.

Dorp & Omgeving Gilze

Gilze heeft een schitterende omgeving: bezoek eens het Valkenberg aan de westkant van Gilze. Dit is een groot landgoed met veel natuur. Aan de andere kant vindt u in het zuid-westen van Gilze de Chaamse Bossen. Deze zijn ideaal voor een wandeling langs natuurpaden, om de hond mee te nemen of voor een lange fietstocht. Ideaal voor de natuurliefhebber.

Klantervaringen in Gilze

Klantervaring van Wouter uit Rijen

“Super! Top kwaliteit en goede levering ”

Een simpel bestelproces, snelle en klantvriendelijke levering en het belangrijkste, prachtig groen en stevig gras

Wouter - Rijen - 2020-06-06
Klantervaring van Freek uit Chaam

“Snel geleverd en mooie kwaliteit”

Dinsdag besteldt en woensdag netjes op tijd geleverd in mijn tuin! Fijn de extra informatie die over het product wordt meegestuurd via de mail. Mooi compleet product en de kinderen kunnen niet wachten tot ze erop kunnen spelen!

Freek - Chaam - 2020-05-28

Graszoden bezorgen Gilze

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Gilze en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Gilze

Veelgestelde vragen in Gilze

Hoe snel kunnen graszoden in Gilze geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Gilze?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.